Trump'a çok sert sözler! "O bir salak, bir budala...

ABD'li aktör Robert De Niro, Donald Trump için “O bir salak, bir budala. Bir soytarı. Aptal, pejmürde, tehlikeli. Bu ülkeyi mahvedecek” ifadelerini kullandı.

Trump'a çok sert sözler! "O bir salak, bir budala...
31 Ekim 2019 - 10:12
ABD'li dünyaca ünlü aktör, Robert De Niro, Başkan Trump'ı sert sözlerle eleştirdi. 

Daha önce de 72'nci Tony Ödülleri töreninde Trump'a küfür eden De Niro, "O, olabileceğini düşündüğümüzden çok daha kötü. Trump’la ilgili her şey, bütün o zırvalıkları ve saçmalıkları, gidişatı belirliyor. Bunu hepimiz biliyoruz. Bu, rezaletin de ötesinde. O bir pislik. Bu ülkeyi mahvedecek" dedi.

GQ dergisinin İngiltere’de yayımlanan versiyonuna konuşan De Niro, Trump’ın ırkçı söylemlerinin giderek daha fazla insan tarafından örnek alındığını ve toplumun da bu gerçeğin farkına varmaya başladığını belirtti.

Bu nedenle ABD’de peş peşe gerçekleşen silahlı saldırılardan Trump’ı da sorumlu tutan De Niro, "Bu saldırganlar deli ama Trump onlara ilham verdi, izin verdi, o başlattı ve cesaretlendirdi" diye konuştu.

ABD’li aktör bu nedenle Trump’ın da ‘eline kan bulaşmış olduğunu’ savundu.

Donald Trump’ın işadamı olduğu dönemlerde imza attığı ‘The Apprentice’ (Çırak) adlı şov programının hayranları da ünlü aktörün tepkisinden nasibini aldı.

De Niro, “O bir salak, bir budala. Bir soytarı. Aptal, pejmürde, tehlikeli. O aptal şov, The Apprentice, insanlar bunu benimsedi. Bir canavar yarattılar” dedi.

Ünlü aktör daha önce de Trump’ın ‘gerçek bir ırkçı’ olduğunu söylemiş, onu ‘beyaz üstünlüğünü savunmakla’ suçlamıştı. CBS televizyonunda canlı yayımlanan 72'nci Tony Ödülleri töreninde ise sahneden “ ….tir Trump (F…. Trump)" diye küfretmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum