Türk Bilim insanı Profesör Sibel Kaya korona virüste İstanbul için çok kötü haberi verdi, Mart ayına kimler sağ çıkacak!

İsviçre’deki Neuchatel Üniversitesi'de görevli profesör Sibel Kaya’nın korona virüs vaka sayılarının arttığı İstanbul ile ilgili paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Prof. Kaya; ‘Durum ciddi. İstanbul’a giriş çıkışların derhal durdurulması ve sokağa çıkma yasağının derhal uygulanması lazım.’ ifadelerini kullandı.

Türk Bilim insanı Profesör Sibel Kaya korona virüste İstanbul için çok kötü haberi verdi, Mart ayına kimler sağ çıkacak!
27 Ekim 2020 - 10:21
İsviçre’nin Neuchatel Üniversitesi'de görevli Profesör Sibel Kaya’nın korona virüs vakalarının zirve yaptığı İstanbul ile ilgili mesajı dikkat çekti.

'DURUM CİDDİ, BİZDEN BU KADAR...'

İstanbul’daki Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi’ni ziyareti sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan Prof. Kaya; “Durum ciddi. İstanbul'a giriş çıkışların derhal durdurulması ve sokağa çıkma yasağının derhal uygulanması lazım. Görünen tabloda İstanbul'da her 5 kişiden 1'i pozitif vaka. Şimdi o maskeleri istediğiniz yere takabilirsiniz. Bu kış hayatta kalma mücadelesinde herkese bol şans dilerim. Bizden bu kadar…” ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:


sibel-kaya1.jpg

Hep doğruyu söyleyen Prof. Dr. Kayıhan Pala İstanbul’un son durumunu açıkladı. Bakanlığın gerçek verilerini açıkldıHep doğruyu söyleyen Prof. Dr. Kayıhan Pala İstanbul’un son durumunu açıkladı. Bakanlığın gerçek verilerini açıkldı

Koronanın kalıcı bir hasarı daha ortaya çıktı. Türk profesör açıkladı, Genç yaşlı dinlemiyor herkesi etkiliyorKoronanın kalıcı bir hasarı daha ortaya çıktı. Türk profesör açıkladı, Genç yaşlı dinlemiyor herkesi etkiliyor

Ataşehir'de doyasıya korona partisi. Yakalanandan komedi gibi savunmaAtaşehir'de doyasıya korona partisi. Yakalanandan komedi gibi savunma

Kaynak Yeniçağ: İsviçre’de yaşayan Türk Bilim insanı Profesör Sibel Kaya korona virüste İstanbul için çok kötü haberi verdi, Mart ayına kimler sağ çıkacak!

YORUMLAR

  • 0 Yorum