Türk turist Yunan adasında levrek içki ve patatese sadece 4 euro ödedi

Yunan adalarına kapıda vize uygulaması başlamasıyla 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde Türkiye'den turist akını yaşandı. On binlerce kişi tatilini Yunan adalarına geçirirken, restoranlardaki fiyatlar ise gündem oldu. Bir çok sosyal medya kullanıcısı restoranlardaki adisyonların fotoğraflarını paylaştı. Samos adasına giden bir kişinin ise levrek, içki ve patatese sadece 4 euro ödemesi dikkat çekti.

Türk turist Yunan adasında levrek içki ve patatese sadece 4 euro ödedi
15 Nisan 2024 - 08:24

1 Nisan'dan itibaren Midilli, Sakız, Samos, Kos ve Rodos adalarına 60 euroluk ücretle kapıda vize uygulaması başladı. Ramazan Bayramı tatilinde de Yunan adaları Türk turistlerden büyük ilgi gördü.Tatilini Yunan adalarında geçiren birçok Türk vatandaşı restoranlardaki fiyatları da sosyal medyadan paylaştı. Türkiye'deki tatil bölgelerine göre yeme içme fiyatlarının daha uygun olması dikkat çekti.

 

"4 EURO ÖDEDİM"
Bir sosyal medya kullanıcısının ise Samos adasında, levrek içki ve patatese sadece 4 euro ödenmesi gündem oldu. Paylaşımın altında yorum yağarken, çok sayıda kullanıcı da restoran adisyonlarını paylaştı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum