Türkiye - Almanya voleybol final maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2020 CEV Tokyo Olimpiyatları Elemeleri yarı final mücadelesinde Polonya'yı 3-2 mağlup ederek adın finale yazdırdı. Fileninn Sultanları olimpiyat biletini alabilmek için bugün final maçında Almanya ile karşılaşacak. Peki, Türkiye - Almanya finali ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?.

Türkiye - Almanya voleybol final maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?
12 Ocak 2020 - 13:31 - Güncelleme: 13 Ocak 2020 - 09:25
Türkiye - Almanya finali ne zamanhangi kanaldasaat kaçta?

Filenin Sultanları, 2020 Tokyo Olimpiyatları biletini alabilmek için bugün saat 19.30'da Almanya ile karşı karşıya gelecek. Mücadele Kanal D ve Teve2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 

Hollanda’nın Apeldoorn kentinde organize edilen 2020 CEV Tokyo Olimpiyatları Avrupa Kıta Elemeleri’nde mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın, olimpiyat vizesi için sahaya çıkacağı dev final karşılaşması Kanal D ekranlarından voleybol severler ile buluşacak.

Türkiye ile Almanya arasında oynanacak ve şampiyon olan ülkenin 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’na doğrudan katılma hakkı elde edeceği final mücadelesi TSİ 19.30’da başlayacak.

Final karşılaşmasını Spor Arena'dan da görüntülü canlı olarak izleyebileceksiniz...

2020 Tokyo Olimpiyatları Avrupa Kıta Elemeleri B Grubu'ndaki ilk maçında Almanya'ya 3-1 yenilen Milli Takımımız ikinci maçında ise Hırvatistan'ı 3-1 mağlup etmeyi başardı. Gruptaki 3. maçında Belçika'yı da 3-2'lik skorla geçen Filenin Sultanları yarı finale yükselmişti. Yarı finalde A Grubu birincisi Polonya ile karşılaşan Ay Yıldızlılar büyük bir çekişmeye sahne olan maçı 3-2 kazanmasını bildi ve final biletini aldı.

Milli Takımımızın rakibi Almanya ise yarı final maçında Hollanda'yı 3-0 mağlup etmeyi başardı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum