Uçağın merdiveninde aslında ne oldu... Konu: Futbol Federasyonu Başkanlığı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim gecesi uçaktan inişinde karşılayanlar arasında yer alan Rıdvan Dilmen’in Emine Erdoğan ile diyaloğu gündem oldu. Emine Erdoğan’ın Rıdvan Dilmen’e bu tepkiyi vermesinin sebebini Odatv öğrendi.

Uçağın merdiveninde aslında ne oldu... Konu: Futbol Federasyonu Başkanlığı
02 Haziran 2023 - 10:07 - Güncelleme: 02 Haziran 2023 - 19:57

Can Özçelik

Rıdvan Dilmen’in Emine Erdoğan arasında yaşanan konuşmanın videosunda Emine Erdoğan’ın Rıdvan Dilmen’e “Siz yanlış yaptınız” dediği iddia edildi.

Rıdvan Dilmen, Odatv’ye yaptığı açıklamada fotoğraf çektirmek isterken Emine Erdoğan’ın kendisine “Yanlış yaptınız” değil “Yalnız çektirin” dediğini söyledi.

Ancak futbol dünyasında  yaşananların perde arkasına ilişkin başka bir iddia gündeme geldi.

O gece Emine Erdoğan, Rıdvan Dilmen’e “Siz yanlış yaptınız” dedi.

Emine Erdoğan’ın Rıdvan Dilmen’e neden bu tepkiyi verdiğini Odatv öğrendi. Emine Erdoğan’ı sinirlendiren olayın perde arkası şuydu:

BAŞKANLIK SEÇİMİ

İddialara göre Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı için geçen yıl kimin Başkan olacağı tartışmaları devam ederken bir kişinin adı ön plana çıktı. TFF’de 10 yıl boyunca başkan vekilliği yapan Servet Yardımcı.

Bu süreçte Rıdvan Dilmen, adı TFF başkanlığı için geçen Servet Yardımcı’nın aleyhine konuştuğu ve bunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da bizzat söylediği belirtildi.

Rıdvan Dilmen, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ulaşarak Servet Yardımcı’nın TFF Başkanlığı için kulis yaptığını ve Erdoğan ailesinden de destek aldığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aile bireylerinin TFF seçimine müdahil olmasının canını sıktığını ve ailesini uyardığı belirtiliyor. Hatta Rıdvan Dilmen’in yanında kulis yapan akrabasına kızarak “Neden bu işe dahil oluyorsun” diyerek tepki gösterdiği ileri sürülüyor.

EMİNE HANIM DUYUYOR

Emine Erdoğan, Rıdvan Dilmen’in Cumhurbaşkanının yanına giderek ailesi hakkında şikayetçi olduğunu öğrenince canı çok sıkılıyor.

Aile konusunda son derece hassas olan Emine Erdoğan’ın aile bireylerini bizzat Cumhurbaşkanına şikayet etmesini unutamıyor. Rıdvan Dilmen'in aile bireyleriyle görüşmesini yasaklıyor. Rıdvan Dilmen artık ne Külliye’ye ne de Kısıklı’daki eve davet ediliyor. İddiaya göre Rıdvan Dilmen'in üzeri çiziliyor.

APRONDA NELER OLDU

İddiaya göre Rıdvan Dilmen Erdoğan ailesine yakınlaşmak için futbolcu Mesut Özil’den yararlanıyor. Seçim gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul’dan Ankara’ya giderken uğurlamak için Mesut Özil ile havaalanına gidiyor.

Uçağın merdivenlerinde yaşanan diyalog hala tartışılıyor.

Son gelen bilgilere göre, Emine Erdoğan’ın Rıdvan Dilmen’e Servet Yardımcı olayından dolayı “Yanlış yaptınız” diyerek sitem etti.

Rıdvan Dilmen ise Odatv’ye kesinlikle böyle bir sitem ve diyalog olmadığını açıkladı.

Kuşkusuz ileri dönemlerde Rıdvan Dilmen ile Erdoğan ailesinin ilişkisi hangi iddianın gerçek olduğunu ortaya çıkaracak.
Odatv.com



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum