Ümit Özdağ'dan İmamoğlu'na: Devlet Terbiyesinden Yoksun

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Elazığ ziyareti hakkında eleştiride bulundu.

Ümit Özdağ'dan İmamoğlu'na: Devlet Terbiyesinden Yoksun
17 Ekim 2021 - 21:40

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen 6.8 büyülüğündeki depremin ardından 41 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, şehirdeki birçok ev ve okul büyük hasar alarak yıkılmıştı.


Elazığ'da depremin ardından yaşanan okul sıkıntısını çözmek amacıyla CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un da girişimleriyle beraber, İstanbul Büyükşehir Belediyesi okul yaptırma kararı almıştı.


Elazığ'da İBB tarafından yaptırılan 24 derslikli okul binası ve atölyelerin yapımı için protokol imzalama ve ziyarette bulunma amacıyla geçtiğimiz günlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu şehre geldi.


Ancak ziyaret talebinde bulunulan Elazığ Valisi Ömer Toraman'dan ve AKP'li Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'ndan bir dönüş yapılmadı.


Şehirdeki ziyaretlerini yapıp gençlerle buluşan Ekrem İmamoğlu, konuşmasında Vali Toraman ve Başkan Şerifoğulları'na 'Beni makamında kabul etmeme konusunda irade gösteriyorlar. Unuttukları bir şey var; o makam onların değil milletin makamı' diyerek tepki gösterdi.


Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımıyla 'Biz Elazığ'ı unutmadık' diyerek okul projesi kapsamında emeği geçen herkese teşekkür etti;


Bu sabah ise Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, konuyla ilgili olarak geçmiş bir hadiseyi hatırlatarak Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı;


Ümit Özdağ daha önce kendisine İmamoğlu hakkında yöneltilen soruya 'İmamoğlu'nu bana yaptığı terbiyesizliğe rağmen destekledim ancak olayı kamuoyu ile paylaşmayacağım' demişti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum