Ünlü erkeklerden şaşırtan ilk cinsel ilişki itirafları

İşte, Almula Merter'in ünlü erkeklerle yaptığı cesur röportajlardan oluşan 'Keramet'i Kadında, Keramet Nerde Bilemedim' kitabından olay yaratan cinsel ilişki itirafları...

Ünlü erkeklerden şaşırtan ilk cinsel ilişki itirafları
30 Nisan 2019 - 23:49 - Güncelleme: 01 Mayıs 2019 - 12:11


Uğur Arslan

Annemin iddiasına göre bir kız çocuk ne kadar bakireyse, erkek de bakir olmalıdır evlenene kadar. Ben bundan dolayı üniversite yıllarıma bakir olarak geldim ve üniversite bitene kadar da cinsel bir ilişki yaşamadım. Okul bitince sadece bir kız arkadaşım oldu ve onunla yaptığımız tek şey el ele tutuşmak ve bir kere öpüşmek oldu. Yani cinselliği yaşayamadım. İlk tecrübem dolayısıyla çok kötü oldu, anlamadım bile. İkinci deneyimim de oldu bittiye geldi ve yine yaşanmadı. Üçüncüde ancak cinsellik gerçekleşti.


Mehmet Coşkundeniz

Benim kuşağımda konuşma yoktu. Mahallede mahallenin ağabeylerinden öğrendik, ağzımızın suyu aka aka dinlerdik onları. Ben taşrada büyüdüm. 17-18 yaşında mahallenin ağabeyleri alıp seni randevu evine götürür, orada başarısız olursun çünkü karşındaki profesyoneldir. Ben geneleve gitmedim ama ben bunu aynı mahallede oturduğum benden yaşça büyük bir kadında yaşadım ve çok korktum başarısızlıktan. Bir anda her şey oldu bitti...


Cezmi Ersöz

Ortaokuldayken öğretmen kızlarına aşık olurduk, namuslu kızlar. Asker çocuğu olduğum için yetiştiğim her yerde de subay kızları, öğretmen kızları oldu; ön sırada hep onlar otururdu, arka sırada ise hep kolay kızlar olurdu. Kendini tatmin ederken bile hep o kızlar düşünülür, aşık olduğun kızı düşünmezsin.


Yalçın Dümer

Ben ilk cinsel deneyimimi randevu evinde yaşadım. Lise bitmişti, ilkokul arkadaşımla buluştuk ve randevu evine gitmeye karar verdik. İkimiz de bu konuda tecrübesizdik, gittik. Ben oradan çıktığımda hiçbir şey anlamamıştım.

Ceyhun Yılmaz

İlk cinselliğimi İspanya'da yaşadım İlk sevgilimdi, 20 yaşındaydım. Çok geç tanıştım ve bu platonik bir aşktı. Erika ile bunu tanıdım, hayata bakışım değişti, özgüven geldi öyle güzel bir kadının benimle bir şeyler yaşamış olmasından dolayı.

Kudret Sabancı

Bizim aile çok rahattı her şeyi konuşabilirdik. Ben ilk cinsel deneyimimi üniversite yıllarımda yaşadım Ankara'da. Aileden uzaklaşmak daha rahatlatmıştı beni. Üniversitedeki kız arkadaşımla yaşamıştım.

Kerem Alışık

20'li yaşlarda cinselliği yaşadım, ilk flörtümü de o yaşlarda yaşadım. Benim ilk cinselliği öğrendiğim, daha doğrusu yaşadığım kişi Fahriye Abla gibi bir kadındı. O dönemin en ünlü seks yıldızıydı, aynı mahallede oturuyorduk. Bir gece mahallede otururken yürüyerek önümden geçti, o zaman çok meşhurdu. Benim kim olduğumu öğrendi, beni kahveye çağırdı... Öyle yaşadım.





YORUMLAR

  • 0 Yorum