Ünlü iş adamı Aytekin Toy'un yeni açmış olduğu United Medical İş Merkezi hakkında konuştu

Aytekin Toy yaptığı açıklamada “03.03.2023 tarihinde ortağım Ozan B. ile United MedicalGroupşirketimizin açılışını yapmış olacağız. Yeni açtığımız iş yerimiz medical üzerine tüm alanları kapsayacaktır. Dünyanın her yerinden doktorlar sitemize üye olup medical kategorisinde bütün alanlara hitap edeceğiz.

Ünlü iş adamı Aytekin Toy'un yeni açmış olduğu United Medical İş Merkezi hakkında konuştu
17 Ocak 2023 - 22:54
Yurt dışından getirmeyi düşündüğümüz 7-8 seans sonrasında bel fıtığı ve boyun fıtığına son veren tanesi 300.000 Bin Euro tutarında olan medical cihazı en yakın sürede Türkiye’ye 50 adet olmak üzere getirmeyi ve ülkemizin her yerine şube açıp bu hastalığın önüne geçmeyi düşünüyoruz.
Her zaman söylediğim gibi Türkiye devleti şirket ve iş kurmak isteyen kişilerin yanında olduğunu ülkemize katkısı olacak her iş içinde teşvik ve yardımını eksik etmemektedir. Yurt dışında bir çok şirket ve dövüş okullarım bulunuyor fakat oradaki sağlanan destek ve teşvik adına bir dayanışma görmedik. Türkiye devletinin eksiksiz ve güzel destekleri için teşekkürlerimi iletiyorum.
Benim için en önemli olan insan sağlığıdır bu yüzden her zaman söylediğim gibi ilk kuralım internet üzerinden pasif para kazanmaktır.
Şuanda Yurt dışında yedi bin şirket ile çalışmış tatil hattı turizm sektörümüz gibi United Medical’iinternet üzerinden en iyi şekilde ilerletip dünyaya açılacağız. Tüm yatırımcılarımız yurt dışından olup Türkiye’ye döviz girmesini ve TL’nin daha da değer kazanmasını istiyorum. 2023 yılında dünya çapında Türkiye hakkında her şeyin daha güzel olacağına inanıyorum.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum