Ünlüler cinsel ilişki peşinde koşuyor

Yazar Aşkım Kapışmak ünlü çiftleri topa tuttu. Kapışmak, ünlü isimlerin yaşadığı ilişkilerin sadece cinsellik üzerine kurulduğunu gerçek aşkın olmadığını söyledi.

Ünlüler cinsel ilişki peşinde koşuyor
08 Ocak 2019 - 10:37 - Güncelleme: 08 Ocak 2019 - 17:33
Ünlü yazar Aşkım Kapışmak, önceki gün verdiği röportajda günümüzde ünlü isimlerin ilişkilerini yorumladı.

İlişkiler hakkında olay açıklamalar yapan Kapışmak, yaşanan çoğu ilişkinin aşk üzerine değil cinsellik üzerine kurulduğunu söyledi.

"ÜNLÜLER BEDENSEL AŞK YAŞIYOR"

 

 

 

Aşkım Kapışmak günümüzdeki ilişkiler hakkında şunları söyledi: "İki tip aşk var bir ruhsal aşk iki bedensel aşk. Bunların çoğunun yaşadığı bedensel aşk.

Orada aşk yoktur zaten. Medyada kısa süreli cinsellik aşk diye verildiği için onlarda aşk yaşadıklarını zannediyorlar. Bir ilişki bittikten iki ay sonra nasıl birine sevebilirsin.



"FAZLA TENLE BİRLİKTE OLUNCA AŞKI KAYBEDİYORLAR"

Ivana Sert'in 3 buçuk yıllık sevgilisinden ayrıldıktan iki hafta sonra yeni bir ilişkiye başlaması aşk değil. Buna geçici haz diyebiliriz. Çok fazla tenle birlikte olunca aşkını kaybediyor insanlar. Şöhretlerin çoğunda aşk yok."



"BİRKAN VE DİLAN AŞKI BİTECEK"

Birkan Sokullu ve Dilan Çiçek Deniz'in sevgililerinden ayrıldıktan sonra 1 ay içinde yeni bir ilişkiye başlaması hakkında konuşan Kapışmak, "Onlarda da aşk yok. Set yoğunluğu fazla olan oyuncuların stres ve can sıkıntıları arttığı için heyecan arayışına girerler. O da bitecek yakında." dedi.



"İKİ GÜNLÜK AŞK CİNSELLİKTİR"

Aşkım Kapışmak çarpıcı açıklamalarına şöyle devam etti: "Murat Boz ve Aslı Enver'in ilişkisinde büyük bir kırılma var. Evlilik yoluna gitmeleri gerekiyor. Gitmezse onlarda ayrılacak.

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un ilişkilerinde de aşk, seviye ve bağlılığa dönüşmüş. Mesela Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çiftinde de aşk sevgiye dönüşmüş.

Birkaç seneye kadar bu ülkede kimse aşk yaşamayacak. Aşk kavramını mahvettik. İki günlük ilişki cinselliktir. Aşık kadın ve erkeğin yüzünde saçma bir tebessüm olur. Kamerayı görünce yüzleri sertleşmez.



"CEM VE DEFNE EVLENECEKLER"

Cem Yılmaz biraz güçlü kadını seven bir adam. Ben onun ikisinin birbiriyle çok eğlendiği düşünüyorum. Aralarında müthiş bir enerji var. Onların evleneceğini düşünüyorum."

YORUMLAR

  • 0 Yorum