Ünlülerin astroloğu: Kabusu Merkür bile durduramayacak

Son yazdığım yazı hakkında da bir çok yorum aldım. Söylediklerimin doğru çıkması inanın beni çok üzdü. Depremler, patlamalar, yangınlar... Keşke yanılsaydım da bunlar gerçekleşmeseydi. Ama merkür geri hareketine başladı. Maalesef, 'Ülkemiz ve dünya toz pembe mi olacak' derseniz asla... Korona virüs can almaya devam edecek, yangınlar ve keneler kabusumuz olacak. Depremler de gerçekleşecek. 

Ünlülerin astroloğu: Kabusu Merkür bile durduramayacak
13 Temmuz 2020 - 18:43
Ünlülerin astroluğu Kassandra,sizler için gezegenleri yorumladı. "Merkür geri hareketine başladı" diyen Kassandra "Buna ben 'retrosu' bitti desem astrolojiye ilgisi olmayanlar anlamayacağı için, sizi halk dilinde bilgilendirmeye çalışıyorum. Merkür, dört ayda bir üç hafta kadar geri hareket eder. Şimdi biz bu geri hareket içindeyiz. Sakın ha bu herşey düzelecek anlamına gelmesin" dedi.

"Bu sene sonunda beklenen Marmara Depremi yaşanacak" diyen Kassandra "Bunu sadece ben değil bilim adamları ve gökyüzü de söylüyor. Kaç şiddetinde olacağını sorarsanız, 7 civarında bekliyorum. Birçok insanımız maalesef hayatını kaybedecek. Bunda suçlu deprem mi diye soracak olursanız cevabım hayır olacaktır. İnsanları öldüren deprem değil çürük yapılardır. Sağlam olmayan yapılar bırakın depremi, durduğu yerde kendiliğinden yıkılıyor. Bunun için gerekli önlemleri şimdiden almalıyız" diye konuştu.

"KENELER DE CANIMIZI YAKACAK"

Kassandra "Bu dönemde de ülkemizde ufak çaplı depremler yaşayacağız. Orman yangınları devam edecek. Korona virüs yani Covid-19 da can alacak. Kene ısırmasından da kara haberler alacağız. Bu sadece ülkemizin değil, diğer ülkelerde de yaşanacak. Ama her türlü tedbirimizi alalım. Özellikle kene sokmalarında ben çıkartırım demeyin ve doktora gidin. Can kayıplarının çoğunu doktor ya da hastaneye gitmeyenler oluşturuyor" dedi.


2020 yılının hem ülkemiz hem de diğer ülkeler için kabus gibi yaşandığını belirten Kassandra "Şu an yaz mevsiminin ortasındayız. Ama sel baskınları hayatımızı kabusa çevirecek. Temennim can kayıplarının olmaması. Bundan iklim değişikliğinin büyük etkisi var. Buzullar hızla eriyor. Su seviyesi doğal olarak yükseliyor. Bilim adamları bu buzulların erimesine engel olmak için çareler arıyor. Çünkü onlar durumun vehametini biliyorlar" diye konuştu.

Kaynak Yeniçağ: Ünlülerin astroloğu Kassandra yorumladı: Kabusu Merkür bile durduramayacak

YORUMLAR

  • 0 Yorum