Uygun Fiyatlı Düğün Paketleri Gündoğdu Mobilya Mağazalarında Sizleri Bekliyor!

Mobilya alışverişi yaparken, kaliteli ve şık ürünlerin yanı sıra uygun fiyatlı seçenekler de önemli bir kriter haline gelmektedir. İşte bu yüzden Gündoğdu Mobilya, geniş ürün yelpazesi ile bu ihtiyacı karşılamaya çalışmaktadır. Bu sayede düğün hazırlıkları sırasında mobilya alışverişi yapacak olan çiftler, uygun fiyatlı düğün paketi seçeneklerini Gündoğdu Mobilya’da bulabilecekler.

Uygun Fiyatlı Düğün Paketleri Gündoğdu Mobilya Mağazalarında Sizleri Bekliyor!
24 Nisan 2023 - 20:44



Mobilya alışverişi yaparken, kaliteli ve şık ürünlerin yanı sıra uygun fiyatlı seçenekler de önemli bir kriter haline gelmektedir. İşte bu yüzden Gündoğdu Mobilya, geniş ürün yelpazesi ile bu ihtiyacı karşılamaya çalışmaktadır. Bu sayede düğün hazırlıkları sırasında mobilya alışverişi yapacak olan çiftler, uygun fiyatlı düğün paketi seçeneklerini Gündoğdu Mobilya’da bulabilecekler.

Düğün Paketi Nedir?

Mobilya düğün paketleri, evlilik öncesinde çiftlerin ihtiyaç duyacakları temel eşyaları içermektedir. Bu eşyaların başında mobilyalar gelir. Çiftler, düğün paketleri sayesinde evlerini tamamlayacak mobilyaları daha uygun fiyata satın alabilmektedir. Gündoğdu Mobilya, yeni evlerine mobilya almayı planlayan çiftler için uygun fiyatlı düğün paketleri yelpazesi sunmaktadır.

Düğün Paketi Modelleri

Gündoğdu Mobilya mağazalarında, çiftlerin beğenisine sunulan birçok düğün paketi seçeneği bulunmaktadır. Bu seçenekler arasında koltuk takımı, yatak odası takımı, yemek odası takımı ve genç odası takımı gibi pek çok mobilya çeşidi yer almaktadır. Her bütçeye uygun seçenekler sunulmaktadır.
Hem Hesaplı Hem de Dayanıklı!
Gündoğdu Mobilya, uygun fiyatlı düğün paketi modelleri içerisinde; kaliteli ve dayanıklı mobilyalar sunmaktadır. Mobilya ürünlerinin tasarımını özenli bir şekilde yapan firma ayrıca kaliteli malzemeler de kullanmaktadır. Bu sayede evlilik hazırlığı yapan çiftler, uzun yıllar boyunca kullanabilecekleri dayanıklı mobilyalara sahip olmaktadır.
Düğün Paketi Fiyatları
Sümela Düğün Paketi 31.990 TL
Empoli Düğün Paketi 49.170 TL
Fulya Düğün Paketi 50.670 TL
Rustik Düğün Paketi 54.470 TL
Bade Düğün Paketi 57.270 TL
Hazeran Düğün Paketi 58.730 TL
Valencia Düğün Paketi 58.870 TL

Gündoğdu Mobilya, Düğün Paketi Seçenekleriyle Çiftlerin İhtiyaçlarını Karşılıyor.”
Gündoğdu logosu taşıyan düğün paketleri içerisinde; yatak odası, oturma grubu, yemek masası takımı ve TV üniteleri gibi her evin ihtiyacı olan temelmobilyalar yer almaktadır. Düğün paketlerinin içeriği; çiftlerin tercihlerine göre özelleştirilebilmektedir. Yani paketlerin içeriği farklı bütçelere uygun olarak belirlenmektedir. Bu sayede her bütçeye uygun düğün paketi seçeneği bulmak mümkündür. Gündoğdu Mobilya'nın düğün paketi seçenekleri, çiftlerin mobilya alışverişinde zamandan da tasarruf etmelerini sağlamaktadır.

“Gündoğdu Mobilya, Düğün Paketi Alacak Çiftlere Özel Kampanyalar Sunuyor.”

Gündoğdu Mobilya, düğün paketi alacak çiftlere özel kampanyalar sunarak, mobilya alışverişlerinde daha avantajlı fiyatlarla alışveriş yapmalarını sağlamaktadır. Kampanyalar arasında, düğün paketi alındığında “karyola ve yatak hediyesi”bulunmaktadır. Ayrıca, düğün paketi satın alan çiftlere özel ödeme seçenekleri de bunulmaktadır. ON Bank aracılığıyla PEŞİN FİYATINA 3 Ay Ertelemeli +9 Taksit bu seçeneklerden bir tanesidir.










Mercan Düğün Paketinde BÜYÜK İNDİRİM!

Firmanın 2023 sezonunun öne çıkan ürünlerinden biri olan “Mercan Düğün Paketi” 81.070 TL gibi bir fiyattan satışa sunulmuştu. Mercan Düğün Paketi ürününe yoğun ilgi gösterenlere kayıtsız kalmayan Gündoğdu Mobilya indirim kararı alarak 74.570 TL’den satışa sunmaya başladı.
 Gündoğdu Mobilya'nın düğün paketi kampanyaları, çiftlerin mobilya alışverişlerinde daha ekonomik seçeneklere yönelmelerine ve de bütçelerini daha verimli kullanmalarına olanak tanımakta ve de müşterilerinin bütçesine göre hareket etmeye devam etmektedir. Kampanyaların detaylarına, Gündoğdu Mobilya'nın mağazalarında ve web sitesinde ulaşabilirsiniz.
Eğer siz de uygun fiyatlı ve kaliteli mobilyalar arıyorsanız, Gündoğdu Mobilya mağazalarını ziyaret edebilir, uygun fiyata mobilya alışverişi yapmanın keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum