Uyuyan Leylek rumuzlu okura Haydar Dümen'den yanıt...

Leylek göç etti Haydar Dümen 12 Temmuz tarihli Posta gazetesi yazısında okurlarından gelen soruları cevapladı. Takipçilerinden gelen birbirinden ilginç soruları bakın Haydar Dümen nasıl yanıtladı! İşte Haydar Dümen'in hayranlarından gelen sorulara verdiği yanıtlar...

Uyuyan Leylek rumuzlu okura Haydar Dümen'den yanıt...
12 Temmuz 2019 - 21:44





Bir türlü uyanmadı



57 yaşındayım, gün boyu çalışıyorum. Geçen gece hanım ilişkiye girmek istedi ama benim uyuyan kuş bir türlü uyanmadı. Acaba yorgun olduğum için mi böyle oldu? RUMUZ: UYUYAN LEYLEK



CEVAP



Değerli okurum senin leylek demek göçe yeltendi. Bir de baktı ki kanadında güç yok. Şöyle bir yokladı, kanat felç gibi. Eyleme damardan yol bulamadı. Bir de buna yorgunluk ekle. Yengemiz bekle Allahım bekle. Oysa benim bildiğim hareket iyidir. Hareket, insanlara ‘Gençlere taş çıkartıyor’ dedirtir. Yengeden 1 hafta izin iste. Önce kan sayımı yaptır. Şekerine, tansiyonuna baktır. Sonuçları mutlaka göreyim. Benim peşimi bırakma, yengeye de ters ters bakma.






GÜNÜN SORULARI

3 saat sürüyor



23 yaşındayım. Kız arkadaşımla yolda gezerken, elini tutarken penisim sertleşiyor, 3 saat normale dönmüyor. Önüne geçemiyorum. Acaba priapizm hastalığı mı var?



Var yavrum var. Priapizm değil ama toplum olarak cinsel açlık var. 3 saat değil, 3 asır geçecek gibi de durmuyor. Sabah sertleşmelerin de ağrılı ve uzun sürüyorsa bir üroloğa görünmende fayda var. Yoksa azgınlığından kaynaklanan sorunlar yaşıyorsun diye düşünüyorum. Biraz sakin kal, kafanı bilgiyle, dünya işleriyle doldur. Bir kız arkadaşın varmış, onunla flört et ama cinselliğe yönelme.






Doymak bilmiyorum

21 yaşındayım ve doyumsuzum. Olgun kadınları tercih ediyorum. Bunun nedeni ne olabilir?



Okurum, önce doymayı ve doyurmayı öğren. Doyarken acaba doyuruyor muyum diye kendi kendine sor. Her alanda aç gözlüler vardır. Bu durumun sonu herkese zarardır. Araba senin, direksiyon senin. Yola çıktın ama ben dikkatli ol derim. Şimdi şu olgunluk sorununa ve yoruma gelelim. Bir tür çocukluk güdüsü. Anne özlemi de örtüsü. Bilinç altından böyle fırlıyor. Nedenini öğrendin diyelim, peki ne olacak? Aslında bu işin iyi yanı, kazaya uğratmıyorsun genç kızları.






Zevk almıyorum

21 yaşında kadınım, evliyim. Eşimle hamileyken 2 kez beraber olduk, zevk alamadım. Hamilelikten diye düşündüm. Doğumun üzerinden 2 ay geçti, zevk almıyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?



CEVAP



Sevgili kızım, biraz sabırlı ol ve beklemede kal. Çocuk da büyüsün. 1 yaşından sonra mailini bekliyorum. Acele etmişsiniz. Umarım, şansınız döner, her şey sizden yana olur.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum