Uzaylılar daha önce Dünya'ya geldi mi?

Jonathan Carroll-Nellenback tarafından yönetilen araştırmada uzaylıların daha önce Dünya'yı ziyaret etmiş olabileceği gündeme geldi.

Uzaylılar daha önce Dünya'ya geldi mi?
10 Eylül 2019 - 08:28
Jonathan Carroll-Nellenback  tarafından yönetilen araştırmada uzaylıların insan ırkı var olmadan önce Dünya'yı ziyaret ettiği iddia edildi.

Jonathan Carroll-Nellenback yönettiği yeni araştırmada uzaylıların Dünya'ya gelmek için daha kolay yollar bulmaya çalıştıkları söylendi.

Jonathan Carroll-Nellenback yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi:

" Yaptığımız araştırmada yıldızların hareketlerini inceleyerek uzaylıların daha önce gezegenimize gelmiş olabileceği kanısına vardık."

" Yıldızların hareketlerini hiçe sayarsak elimizde iki ihtimal kalıyor.  İlk ihtimal uzayda bizim dışımızda hayat olan gezegenler var fakat kimse gezegenini tekretmiyor. İkinci ihtimal ise Dünya'nın teknolojisi gelişmiş ve içinde hayat olan tek gezegen olması."

Yıldızlar galaksinin merkezini farklı yollarda ve farklı hızlarda yörüngeliyor.

Yapılan araştırmada uzaylıların Dünya'ya gelmek için daha kolay bir yol veya önemli bir olay olmasını beklediklerini savunuyor.

Nellenback şu sözleri ekledi: "Uzun süre beklemek eğer milyonlarca yıl beklemek ise Fermi Paradox'una göz atmamız gerekiyor."

"Fermi Paradox'u ise yaşanabilir dünyaların çok nadir olduğunu, herhangi bir medeniyetin menzile girmeden önce sürmesi beklenenden daha uzun süre beklemek zorunda olacağını savunuyor."

YORUMLAR

  • 0 Yorum