Uzaylılarla Yapılan Anlaşma Serpo Projesi

Amerikan Ordusu’nda yer alan 12 askerin 1965-1978 arası ”ZETA-RETİCULİ” adında ki gezegenden gelen dünya dışı varlıklarla değişim projesinin ismidir.

Uzaylılarla Yapılan Anlaşma Serpo Projesi
06 Ocak 2019 - 11:55 - Güncelleme: 06 Ocak 2019 - 20:30
12 Asker bu gezegene gönderilmiş ve onların yerinede dünyamıza 12 uzaylı varlık gelmiştir. Değiş-tokuş olmuştur


 


Olayı anlatan kişi ise DIA’de çalışmış (Amerikan Savunma İstihbaratı) emekli bir isim. Bu bilgileri 2005 yılında Victor Martinez’e anlatmaya başlamıştır. Raporlara göre gönderilen 12 kişiden sadece 8 i geri dönmüştür. Dünyamıza gelen 12 uzaylı hakkında hala bir bilgi yok.

Bu Proje Amerikalıların dünya dışı varlıklarla iletişime geçmesinden sonra oluşturulmuş bir projedir. İsmi ise Serpo Projesidir. Bu proje ile nereye varılmak istenildi? Anlaşmaya göre ”ZETA-RETİCULİ” adlı gezegenden 12 uzaylı ırkından olan bilim görevlileri Amerikaya gelerek kontrollü bir şekilde dünyanın teknoloijik gelişimine katkıda bulunacaklardır. Karşlılık olarak Amerika eğitimli bilim insanlarını iletişime geçtikleri yabancı gezegene göndericekti ve bu anlaşma ise 10 yıl boyunca sürecekti.

10 yıl sonra eski grup geri dönecek yerine yeni grup  yollanacaktır. Aynı durum uzaylı ırk içinde geçerli olacaktır.

Bu projeyle alakalı belgeler ortaya çıkmış veya sızdırılmıştır. Hatta bu olay sinema filmlerine, televizyon programlarına ve medyaya yansımıştır.

Bir UFO araştırmacısı olan Bill Ryan enteresan bir bilgi açıkladı. Amerika savunma bakanlığı ile istihbarat ajansı içinde bulunan adının açıklanmasını  istemeyen emekli üst düzey bir yetkili 6 adet grubun bugüne  kadar gönderildiğinden bahsetti. Toplamda 72 kişi yapacaktır. Kaynaklardan gelen bilgileri kamuoyuna aktaran Ryan bilgilerin doğru olup olmadıklarını yapmış oldukları araştırmalar neticesinde verilen bu bilgilerin tamamen gerçek olduğunu belirtmiştir. Bu bilgileri  doğrulayan biri daha vardır. Yine adının açıklanmasını  istememektedir. Hava kuvvetlerinden emekli yarbaydı. Bu proje  üstünde kendisi bizzat çalışmıştı. Ve bir çok belgenin ortaya  çıkmasını sağlayan kişi kendisiydi. Ryan’a verile bilgilerden sonra Ryan’nın tepkisi şu şekilde olmuştu.. aman tanrım bu  proje, bu bilgiler ve bu yapılanlar gerçek mi? Emekli yarbay  çok soğuk ve ciddi bir şekilde Ryan’a ‘evet tamamen gerçek’  cevabını vermiş ve elindeki tüm belgeleride Ryan’a sunmuştur.Verilen bilgiler ve belgelerden sonra iletişime geçilen uzaylı  ırkla yapılan görüşmelerin kaydınıda almak isteyen Ryan’a daha  fazla bilgi ve belge vermem imkansız diye cevap vermiştir  emekli yarbay! Peki başka tanıklar var mıydı? yada bu konu hakkında konuşan  başka kişiler var mıydı? Tabiki vardı!

 




 



 

Ben amerika birleşik devletleri hükümetinin emekli bir çalışanı değilim.Hala çalışmaktayım. Ben bu özel programda (Serpo Projesi) yer almış birisiyim.Amerika birleşik devletleri ve zeta retikuliler arasında bir temas olduğu gerçektir! Bu temas New Meksikaya ve Roswell kasabalarına  düşen uzay araçları (ufo) sonrasında başlamıştır. 1947 de  düşen uzay aracı ile başlayan ilk temas 1949’lara kadar gelişme göstermiştir. Roswell kasabasına düşen uzay aracından elde edilen canlı varlık sayesinde ilk temasa başlanmıştır.Ancak yaşanan diğer UFO kazalarından kurtulan uzaylı canlı  bulunamamıştır.Uzay gemisi ve varlıklarının ölü bedenleri ele geçirilmiştir.Uzay aracı ve uzaylı varlıkların ölü bedenleri rayt peterson hava kuvvetleri üssünde saklanmaktadır.Ele geçirilen uzay aracının iletişim sistemini kullanarak bir önceki kazada canlı ele geçirilen uzaylı varlığın gezegeni ile iletişime geçilmiş 1962 yılına kadar bu iletişim sayesinde bir çok ilerleme kaydedilmiş ve SERPO PROJESİ ne başlanmaya karar verilmiştir.Önce ben size açıklanmayan birinci ekibi ve başına gelenleri açıklamak isterim

 




 



 

Serpo Projesi’nin bu ilk başarısız denemesinde geçmişe ışınlanma durumu yaşandığı düşünülmektedir. İlk Serpo Projesi 9’u erkek 1’i kadın olmak üzere 10 kişiden oluşmaktaydı. Ancak kadın üyenin hamile olduğu anlaşılınca ekipten çıkarılmak zorunda kalındı ve yıldız geçidine 9 erkekle gidildi. Bu üyeler zeta retikulilerin verdikleri talimatlar üzerine  girdikleri yıldız geçidi ile bize 3 güneş sistemi uzaklıktaki  bir yere ulaştılar ancak asıl plan zeta retikuliye gitmekti. Fakat yıldız geçidi onları bilinmeyen bir nedenden  dolayı başka bir yere göndermişti.Yıldız geçidinin verileri dünya gezegenine benzer iklim şartları olan 7 farklı gezegen olduğunu gösteriyordu. Zeta retikuliler’in yolculuk için insanlara vermiş oldukları gemi zeta retikuli’den griler gezegenine gitmek için programlanmıştı. Maalesef gemiyi kullanan insanlar istedikleri yere gidemediler. Başka bir yere gittiler. Oradan ayrılamayıp orada kaldıkları zaman süresince  yiyecekleri tükenmiş be bu yüzden grupta bulunan 3 kişi  ölmüştü.Bu durum Amerika’nın yapmış olduğu çok büyük bir hataydı. Eğer zeta retikulileri teklif ettiği üzere uzay gemisini bir zeta retikulili pilot kullanmış olsaydı bu hata kolayca giderilebilir ve başarı ile sonuçlanırdı. Ancak Amerikan ordusunun uzaylılara tam olarak güvenmediklerinden dolayı alaskasdaki bir üsde 12 ay boyunca  grilerin uzay gemileri ile ilgili iki insan pilota uzay gemilerini kullandırma kararı almışlardı. Hamile kadının ekipten çıkarılmasının sebebi ise başka bir gezegende, başka bir zaman diliminde doğacak olan bebeğin annesinden çok daha yaşlı olabileceği için ve bu durumla karşılaşmamak için bu görevden alınması söz konusu olmuştur.

 




 



 

Ele geçirilen raporlara göre üç yıl boyunca kaybolan ekipten hiçbir haber alınamamıştır.Bir gri uzaylı askeri bilim varlıklarından biri nerede olduklarını bulduklarını ve oraya gidip almalarının 10 dakika süreceğinden bahsetmişti. Amerikanın güvenmediği griler 3 yıl boyunca iletişime geçilemeyen sağ kalan 6 kişiyi geri getirmişlerdi.

 




 



 

İsimsiz adlı bilgi sızdıran ve projede çalışan kişi gönderilecek grubun eğitimlerinden ve nasıl seçileceklerindende bahsetmiştir. Titiz bir araştırma ve çok zorlu bir eğitim programından geçirilen adaylara askeri eğitim psikolojik eğitim ve bu duruma yani bu yolculuğa hazır olup olamadıklarını anlamak amacı ile yüzlerce değişik eğitim verildiğini ve bu eğitimlerin sonucusunda 56 bin kişi arasından sadece en başarılı 12 kişinin bu yolculuğa çıkabileceğinden bahsetmiştir. Bu eğitimlerin yapıldığı yerler amerikada bulunan çeşitli askeri üstler ve amerika birleşik devletleri dışında çok gizli olan bir çok yerde gerçekleştirildiğinden bahsetmişti. 10 yıl sürecek olan bu yolculuk için ailesi olmayan bireylerin seçilmesi öngörülüyordu. 9 ay süren yolculuk için bir kişinin yolculuk için gerekli malzemelerinin ve ihtiyaç giderlerinin 200 bin dolar tuttuğundanda bahsetmiştir. Daha fazla bilgi vermeyen açıklama yapmayan isimsiz adlı kişinin söyledikleri bile birçok olayı ortaya çıkartmaya yetmiştir.Eğer bu açıklamalar gerçekse dünya insanı 1965 li yıllardan beri uzayda yolculuk yapıyor ve başka ırkların yaşadığı diğer gezegenlerde bulunuyorlar demektir.Biz hala aya gidildimi gidilmedimi derken , tartışırken arka planda ne kadar büyük projeler yürütülmektedir…

YORUMLAR

  • 0 Yorum