Üzerinizde Büyü Var mı? Test Edin!

Bir kişinin bir başka kişinin hayatını olumlu yada olumsuz yönde manipüle etmek için kullanılan doğa üstü yöntemlerin genel adı büyüdür.

Üzerinizde Büyü Var mı? Test Edin!
04 Kasım 2018 - 22:04 - Güncelleme: 05 Kasım 2018 - 08:33
Uyarı: Bu test eğlence amaçlı değildir!Örneğin islam dinin yaygın olduğu ülkelerde vefk ve tılsım gibi bazı özel dualar ve teknikler kullanılırken Orta Amerika ülkelerinde ise voodoo yaygın şekilde kullanılmaktadır. Yani büyünün yapılış şekilleri ülkelere ve kültürlere göre farklılık göstermekteysede etki ve sonuç bakımından fazla bir farklılık gözlenmez. Evrende ki her şey gibi büyünün de başarılı olup çalışabilmesi için enerjiye gereksinimi vardır. İşte bu enerji büyücüler tarafından Dalga – Beden varlıklar (cinler, ifritler, iblisler) vasıtası ile sağlanmaktadır. Büyücü varlıkla yaptığı anlaşma neticesinde büyüye enerji sağlamış olacak ve büyüsü başarıya ulaşacaktır. Başarıya ulaşan bir büyü neticesinde büyüye maruz kalan kişide bazı etkiler meydana gelir işte bu etkilerin derlendiği bu testi çözerek sizde üzerinizde büyü olup olmadığını anlayabilirsiniz.






Üzerinizde Büyük Varmı? Test Edin!






Hazırlayan kişi: Kült TV 













Üzerinizde Büyük Varmı? Test Edin!


Uyarı: Bu test eğlence amaçlı değildir! Bir kişinin bir başka kişinin hayatını olumlu yada olumsuz yönde manipüle etmek için kullanılan doğa üstü yöntemlerin genel adı büyüdür. Dünya çapında bir çok çeşidi ve yapılış şekli vardır. Örneğin islam dinin yaygın olduğu ülkelerde vefk ve tılsım gibi bazı özel dualar ve teknikler kullanılırken Orta Amerika ülkelerinde ise voodoo yaygın şekilde kullanılmaktadır. Yani büyünün yapılış şekilleri ülkelere ve kültürlere göre farklılık göstermekteysede etki ve sonuç bakın

NOT aşağıdaki siteye girerek test edin

 

http://www.kultbilgi.com/uzerinizde-buyu-var-mi-test-edin/






 

YORUMLAR

  • 0 Yorum