Villa Almadan Önce Göl İstanbul Villalarını İnceleyin!

Villa almak isteyenler aradıkları prestijli yaşama, Göl İstanbul ile kavuşuyor. 5000 metrekarelik geniş meydanıyla konuklarını karşılayan Göl İstanbul villaları, ferah atmosferi ile sizi şehrin içinde kentten çok uzaktaymış gibi hissettiriyor. Bilgiçler Yapı ve Kullar Grup projesi olan Göl İstanbul, güçlü yatırımcıları ile güven veriyor. Siz de villa almayı düşünenlerdenseniz önce Göl İstanbul ile tanışmalısınız. Hayalleri süsleyen dev yatırımda, size uygun bir villa olduğundan emin olabilirsiniz.

Villa Almadan Önce Göl İstanbul Villalarını İnceleyin!
05 Nisan 2021 - 18:28 - Güncelleme: 05 Nisan 2021 - 18:35

Villa Çeşitlerimiz
Şehrin içinde adeta başka bir dünya sunan Göl İstanbul, tam 172.300 metrekarelik alana kuruluyor. Dev kompleks, farklı büyüklük ve oda sayısında 97 villadan oluşuyor. Göl İstanbul Villa kompleksinde çiçek adları ile isimlendirilen üç çeşit yapı bulunuyor:
  • 5+1 modelleri Karanfil Villa adıyla anılıyor.
  • 6+1 villa modelleri Nilüfer adına layık görülüyor.
  • 7+1 villalar ise Orkide’nin zarafeti ile adlandırılıyor.
5+1 Villalarımız
Karanfil gibi şık olan 5+1 villalar, 1012 metrekarelik alanda sunuluyor. İç ve dış tasarımda estetik sunan villa, yüksek duvarları ile özel alan ihtiyacına yanıt veriyor. Konforlu 5 odası ile yaşam kalitenizi yükseltecek Karanfil Villa, lüksü evinizde deneyimlemenize imkan tanıyor.
5+1 villa; rüzgarlık, antre, koridor, salon (46 metrekare), mutfak (26.8 metrekare), ebeveyn yatak odası (25.25 metrekare), giyinme odası (4.45 metrekare), ebeveyn banyosu (5.85 metrekare), iki adet yatak odası (~15 metrekare), 2 adet yatak odası için ebeveyn banyosu (~3.8 metrekare), lavabo, tuvalet, misafir odası (15.05 metrekare), hizmetli odası, hizmetli banyo, çamaşır odası, teknik oda, teras, garaj, ardiye, su deposu ve klima alanı bulunduruyor.
Su deposu, denge tankı, ardiye ve makine dairesi, evden ayrı bir alanda konumlandırılıyor. İki araçlık kapalı garaj ev alanında kendine yer buluyor. Havuz alanı ise 50 metrekare olarak hesaplanıyor. Rüyalarınızdaki yaşamı sunmak için hazırlanan 5+1 villa, Göl İstanbul’da sizi bekliyor.
6+1 Villalarımız
Villa Nilüfer, 6 odası ile 1260 metrekarelik alanda özgür bir yaşam vadediyor. Gözlerden uzak geniş bahçesi ve havuzu ile beğeni kazanan 6+1 villalar, yaşamına değer katmak isteyenleri bekliyor.
6+1 villa; rüzgarlık, antre, vestiyer, ayakkabılık, koridor, salon (51.45 metrekare), mutfak (30.4 metrekare), kiler, ebeveyn yatak odası (23.25 metrekare), giyinme odası (9.95 metrekare), ebeveyn banyosu (10.10 metrekare), üç adet yatak odası (~15-16-17 metrekare), 2 adet yatak odası için ebeveyn banyosu (~3.5 metrekare), lavabo, tuvalet, misafir odası (15.40 metrekare), misafir banyosu, hizmetli odası, hizmetli banyo, çamaşır odası, teknik oda, teras, garaj, ardiye, su deposu ve klima alanı bulunduruyor. Havuz ise 60 metrekare alanda yer alıyor.
Su deposu, ardiye, denge tankı ve makine dairesi evin dışında yer alıyor, ayrı bölümde üç araçlık kapalı garaj da bulunuyor. Geniş aileniz için düşlediğiniz huzurlu yaşamın adresi Villa Nilüfer, Göl İstanbul’da yeni adresiniz olmak için ziyaretinizi bekliyor.
7+1 Villalarımız
1350 metrekarelik geniş alanda bulunan Villa Orkide, muhteşem manzarası ve geniş yapısıyla sabahları mutlulukla uyanmak için bir sebep daha veriyor. Huzurun adresi olacak 7+1 konutlar, 60 metrekare geniş havuzu ve ferah bahçesiyle, lüks bir yaşam alanından beklenenleri fazlasıyla karşılıyor.
7+1 villa; rüzgarlık, antre, vestiyer, ayakkabılık, koridor, salon (55.20 metrekare), mutfak (31.85 metrekare), kiler, ebeveyn yatak odası (23.25 metrekare), giyinme odası (9.95 metrekare), ebeveyn banyosu (10.25 metrekare), üç adet yatak odası (~16-18 metrekare), 3 adet yatak odası için ebeveyn banyosu (~3.5 metrekare), lavabo, tuvalet, 2 adet misafir odası (~15-16 metrekare), iki adet misafir banyosu, hizmetli odası, hizmetli banyo, çamaşır odası, teknik oda, teras, garaj, ardiye, su deposu ve klima alanı bulunduruyor.
Orkide Villa kompleksinde teknik odaların ve üç araçlık kapalı garajın yer aldığı ayrı bir yapı daha dikkat çekiyor. Huzura karşılık gelen her şeyin bir çatı altında toplandığı Göl İstanbul Villaları sizler için kapılarını açıyor.
Göl İstanbul Villaları Çevre Düzenlemesi ve Konumu
Büyükçekmece mevkiinde yer alan Göl İstanbul, villa satın almayı düşleyen iç sesinize kulak vermeniz için bir neden oluşturuyor. İstanbul’daki satılık villa komplekslerinden farklı olarak çok daha geniş alana sahip olan Göl İstanbul; çocuk oyun alanından gölete, sosyal havuz alanından spor ve etkinlik merkezine kadar birçok yaşam alanına ev sahipliği yapıyor.
İstanbul satılık villa ilanları yalnızca bir ev sunarken Göl İstanbul bir yaşam tarzını vadediyor. Özenli peyzaj çalışmaları, düzenli ana arterleri, yol planları, açık havada vakit geçirmek isteyenleri bekleyen göletli park tasarımı tüm misafirleri İstanbul’un içinde adeta bir cennet köşesine davet ediyor. Siz de göl manzaralı evinizde huzurlu bir günün hayalini kuruyorsanız Göl İstanbul evleriyle hemen tanışmalısınız.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum