Virüsü üreten de aynı aşıyı üreten de!

Pandemi ilanıyla birlikte başlayan bütün tartışmaların içinde yer alan Bill Gates, 19 Mart 2020'de, kendi sayfasından mesaj vermiş ve  "Vakıf, endüstrinin tüm yeteneklerini devreye sokarak bir terapötik hızlandırıcı düzenledi. İncelenen birçok terapötik ilaç var. Terapötik ilaç için tüm fikirleri tarıyoruz. Tüm dünyada terapötikleri test etme ihtiyacı var. Virüs ulusal sınırları tanımıyor." demişti.

Virüsü üreten de aynı aşıyı üreten de!
20 Şubat 2021 - 11:50 - Güncelleme: 20 Şubat 2021 - 17:05
Bill Gates'in "terapötik" derken, kelimenin "iyileştirici" anlamı dışında neyi kastettiği net değildi ama Türkiye'deki takipçilerinden birisi, bunun deri altı aşı olduğunu resimli olarak anlatmış, basında haberleri çıkmıştı.
Bill Gates, sonradan ilaç şirketlerinin ürettiği aşıları destekledi. Zaten aşı üretecek bütün şirketlere çok önceden maddi yardımda bulunmuştu!
Bill Gates son olarak da "Şimdiki tartışma aslında, 'mevcut aşının süper yüksek bir haline mi, tamamen aynı olan üçüncü bir doza mı yoksa modifiye edilmiş başka bir aşıya mı ihtiyacımız var?' üzerinedir." diye konuştu!
***
Hatırlarsanız, biz "Dünya Sağlık Örgütü, küresel kapitalizmin suç ortaklarından biridir. Bütün insanları aşı manyağı yapmaya karar vermişler bir defa..." demiş idik. Şimdi iki doz yetmemiş, üçüncü dozdan bahsediyorlar ve bunun her yıl tekrar edilmesi gerektiğini de söylüyorlar. Bu durumda "her dört ayda bir aşı zorunluluğu" doğuyor. Tabii daha birinci dozda bütün hükümetler çuvallamışken, ikinci, üçüncü doza geçmeleri fiilen mümkün görünmüyor...
Bu arada Finlandiya'da görülen yeni mutasyonun testlerde de ortaya çıkmadığı açıklandı!
Uygulanan PCR testinin mucidi "Bu test virüs tespiti için kullanılamaz. Çünkü yüksek oranda pozitif sonuç gösterir..." demişken, bütün hükümetler bunu bile bile söz konusu testleri esas almaya devam ediyor
***
Amerikan ilaç şirketlerinin sözcüsü sayılabilecek ABD Ulusal Alerji ve Enfeksiyon Hastalıkları Enstitüsü Direktörü Dr. Anthony Fauci ise yıl sonunda hayatın normale dönebileceğini, mutasyonların bu noktada belirleyici olacağını söyledi.
Amerikalıların sınırlı seyirci sayısı ile konser ve tiyatrolara gidebileceğini, kapalı mekânda yemek yiyebileceğini belirten Dr. Fauci, "Başkan'ın da söylediği gibi bunlar yıl sonunda, Noel'de gerçekleşebilir. Ancak hâlâ maske takıyor olabiliriz" dedi.
Fauci'nin sözleri, Robert Koch Enstitüsü'nün 2012 yılında Almanya Hükümeti ve Almanya Meclisi'ne sunduğu raporda, "Mutasyona uğramış, yeni SARS-CoronaVirüs, Güneydoğu Asya'daki bir hayvan pazarından çıkacak. Tüm dünyayı saracak. Ülke olarak hazırlıklı olmalıyız. Üç yıl sürecek. İki kez mutasyona uğrayacak. Aşısı üç yılda ancak bulunacak." denilmesini hatırlattı.
2021'in sonunda iki yıl dolmuş olacak, Fauci'ye göre üçüncü yılda da tedbirler devam edecek... Yani üç yıl sürecek...
"Tam isabet" diye buna denilir. Virüsü kendileri üretmiş veya senaryoyu kendileri yazmış olsa ancak bu kadarını söyleyebilirlerdi... Tabii, senaryonun Almanya'yı aşan, "Büyük Sıfırlama" amaçlı küresel bir tasarım olduğu belli...
***
Zaten Nature Medicine dergisinde yayınlanan 9 Kasım 2015 tarihli "Sars ve korona virüs" konulu makalede "SARS-CoV, fare ve yarasadan ters genetik sistemiyle üretilmiştir" denilmekteydi. Makaleye göre iki ayrı genin birleştirilmesiyle tek gen elde edilerek virüs üretilmiştir. 
Covid -19, insan yapımı SARS-CoV'un mutasyonu ise iki yıldır neden gerçeği kabul etmek istemiyoruz da virüsü üreten şirketlerin aşılarını vücudumuza enjekte etmek için yarışıyoruz?
Bu akıl ve mantık dışı durumu bütün insanlığa kabul ettirmeye çalıştılar ama elleri ayakları birbirine dolaştı. Ne diyeceklerini şaşırdılar...

Kaynak Yeniçağ: 3. doz tartışması: Virüsü üreten de aynı aşıyı üreten de! - Arslan BULUT


YORUMLAR

  • 0 Yorum