WhatsApp'tan Sanal Cinsel İlişki İstiyormuş

Nihal Yalçın Şaka mı Yaptı? WhatsApp'tan Sanal Cinsel İlişki İstiyormuş Yalan Dünya dizisinin Açılay'ı Nihal Yalçın, verdiği bir röportajda ilginç itiraflarda bulundu.

WhatsApp'tan Sanal Cinsel İlişki İstiyormuş
16 Mart 2021 - 11:09

Beş Kardeş' ve 'Yalan Dünya' gibilerden tanıdığımız oyuncu Nihal Yalçın, Hakan Gence'ye verdiği röportajda samimi itiraflarda bulundu

Seni Buldum Ya!' isimli, 'Zoom' uygulaması üzerinden çekilen filmde başrol oynayan oyuncu, sanal dünya hakkındaki görüşlerini paylaştı. Yalçın, "WhatsApp'tan sanal cinsel ilişki yapmaya çok özeniyorum" çıkışı büyük şaşkınlık yarattı.

Yalçın, insanlara, sanal aşkın daha heyecanlı gelmesinin sebebi şu şekilde açıkladı: "Birinin kanlı canlı bütün zaaflarını karşında gördüğünde aşk meşk çok kalmıyor."

ÇIPLAK FOTOĞRAFLARIM ÇIKAR DİYE KORKUYORUM"
Daha önce sanal olarak konuştuğu birinden hoşlandığını söyleyen ünlü oyuncu, " WhatsApp'tan sanal cinsel ilişki yapmaya çok özeniyorum." dedi.

Yalçın, Gence'nin sanal cinsel ilişki yapıp yapmadığını sorması üzerine ise "Çıplak fotoğraflarım çıkar diye korkuyorum" şeklinde esprili bir yanıt verdi.

Oyuncuya, Nesrin Cavadzade'nin "DM kutuma gelen fotoğraflardan penis sergisi açacağım" açıklaması da hatırlatıldı. Yalçın bunun üzerine Cavadzade kadar seksapel olmadığını söyled

YORUMLAR

  • 0 Yorum