Yalı Çapkını dizisinin oyuncusuna linç girişimi!

Cuma akşamları ekrana gelen Yalı Çapkını dizisinde Pelin'e hayat veren Buçe Buse Kahraman'a sosyal medyadan linç girişimi. Sosyal medyada yoğun miktarda linç edilen Kahraman'ın menajeri konuyla alakalı sert bir açıklama yayınladı.

Yalı Çapkını dizisinin oyuncusuna linç girişimi!
22 Mart 2023 - 10:10

Cuma ekrana gelen Yalı Çapkını dizisinin Pelin karakteri seyircilerin büyük bir bölümü tarafından istenmiyor ve hedef alınıyor.

Yalı Çapkını'nda son dönem en çok konuşulan şeylerden biri dizinin Pelin'i Buçe Buse Kahraman'ın dizinin senaryosunu değiştirdiği iddiasıydı.

140120231432252205791.webp

Dizide Ferit'in eski sevgilisini oynayan Kahraman, Pelin karakteriyle sürekli Ferit ve Seyran'ın arasına girmesiyle dizinin izleyicilerinden yoğun tepki alıyor ve seyirciler onun diziden çıkarılmasını istiyor.

Sosyal medyada yoğun miktarda linç edilen Kahraman'ın menajeri konuyla alakalı sert bir açıklama yayınladı.

 

yali-capkini-pelin-diziden-ayrildi-mi-buce-buse-15688101-6848-amp.jpg

Buçe Buse Kahraman'ın menajeri Cem Tatlıtuğ tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

“Değerli oyuncumuz Buçe Buse Kahraman’la ilgili uzun zamandan beri süregelen karalama ve linç kampanyasıyla alakalı ilk defa bir açıklama yapma gereği hissediyorum.

Linç edilmeye çalışılan oyuncu “sadece kendisine verilen senaryoyu en iyi şekilde oynamaya çalışan” gencecik bir kadın… Linç etmeye çalışan kişilerin, öncelikle Buçe Buse Kahraman’ın İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Ana Sanat Dalı mezunu olduğunu biliyorlar mı? Çok geriye gitmeyeceğim, bir önceki kadrosunda bulunduğu dizinin ne olduğunu biliyorlar mı?

YORUMLAR

  • 0 Yorum