Yalnızlıktan aldığı seks robotu başına bela oldu!

29 yaşındaki Nathan Watts isimli genç adam yalnızlıktan sıkıldığı için seks robotu sipariş etti. Siparişin ardındansa başı beladan kurtulmadı...

Yalnızlıktan aldığı seks robotu başına bela oldu!
18 Eylül 2018 - 08:50 - Güncelleme: 19 Eylül 2018 - 08:08

Öyle ki Nathan Watts, seks robotu siparişinin küçük bir kız çocuğuna benzemesi yüzünden mahkemeye dahi çağırıldı.


Erkek seks robotu Henry'nin fiyatı dudak uçuklatıyor



 


1 / 88

 




Çok çalıştığı için sosyal hayatı olamayan ve bu yüzden kendisini yalnız hisseden Nathan Watts(29) isimli genç adam internetten seks robotu sipariş etti. Robot için bin euro ödeyen adam, gelen paketteki seks robotunun küçük bir kıza benzemesi yüzünden mahkemeye çağrıldı.



2 / 88

 




'Japon' özelliklerine sahip yetişkin bir seks robotu sipariş etmişti. Depo müdürü olan Nathan Watts, kendisini oldukça yalnız hissetmesinden dolayı internet üzerinden bir seks robotu siparişi verdi. Çin'den verdiği siparişinde 'Japon' özelliklerine sahip bir robot talep eden Watts mahkemelik oldu.



3 / 88

 




Gelen robotun boyu 1.30, kilosu ise 22'ydi. Dailymail'in haberine göre, gelen robotun ölçülerinin Internette göründüğünden farklı olması üzerine gümrük memurları durumu polise bildirdi. Yetişkin özelliklerine sahip olması gereken robotun boyu 1.30, kilosu ise 22 olunca Watts, 'çocuk seks robotu' sipariş ettiği gerekçesiyle mahkemeye çıkarıldı.



4 / 88

' Yalnızım, çok çalışıyorum ve pek fazla dışarı çıkacak zamanım yoktu'


' Yalnızım, çok çalışıyorum ve pek fazla dışarı çıkacak zamanım yoktu'

Depo müdürü olan Watts, yalnız olduğu için ve dışarı çıkıp sosyalleşmek için pek fazla zaman bulamadığı için seks robotu siparişi verdiğini mahkeme sırasında jüri üyelerine anlattı. Watts'ın çocuklara ilgi duyduğunu kanıtlayan bulgulara rastlanmadı. Sipariş sırasında yüklü bir fiyat verdiğini ve ölçülerin normal göründüğünü söyleyen Watts'ın soruşturmasını yöneten Nigel Woodall, yapılan incelemelerde Watts'ın çocuklara ilgi duyduğunu kanıtlayan hiçbir bulguya rastlamadıklarını belirtti.


 


5 / 88

ROBOTU ÇOCUK BEDENİNDEN AYIRAN TEK ÖZELLİĞİ GÖĞÜSLERİ


ROBOTU ÇOCUK BEDENİNDEN AYIRAN TEK ÖZELLİĞİ GÖĞÜSLERİ

Mahkeme jürisinin incelemelerinin ardından, gelen robotun kadınsal göğüslere sahip olması Watts'ın siparişinin yetişkin bir robot olduğunu kanıtlar nitelikte olunca jüri Watts'ı suçsuz buldu.



6 / 88

ERKEK SEKS ROBOTUNIN FİYATI DUDAK UÇUKLATIYOR


ERKEK SEKS ROBOTUNIN FİYATI DUDAK UÇUKLATIYOR

Silikon üretilen Henry, oldukça yakışıklı, kaslı ve partnerine aşk şiirleri okuyabiliyor. Henry bir erkek ilişki robotu için yararlı olabilecek birçok özellik ile birlikte geliyor.



7 / 88

GÖREVİ SADECE İLİŞKİ DEĞİL


GÖREVİ SADECE İLİŞKİ DEĞİL

Henry, ofiste zorlu bir günün ardından sizi evinde ağırlıyor, en sevdiği TV şovları ve filmleri hakkında sohbet edebiliyor, şaka yapıyor ve en sevdiğiniz şiir veya şarkının aşk sözleriyle sizi baştan çıkarabiliyor.



8 / 88

ERKEKLER DE AYNI DERDE SAHİP


ERKEKLER DE AYNI DERDE SAHİP

Henry'nin yaratıcısı Matt McMullen, ABD'nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan bir çocuk babası bir iş adamı. 48 yaşındaki adam, "Kadınlar ve erkekler aynı dertten muzdarip. İnsanlara onlara ilişki robotu diyor ama asıl mesele çoğunlukla arkadaşlık" diyor.


 


9 / 88

 




Henry'i yaratan Realbotix firması, halihazırda göz renginden boyuna kadar değiştirilebilir düzinelerce parça içeren Harmony isimli kadın cinsel ilişki robotları da üretiyor.



10 / 88

 




Bu uygulamayla denemek isteyen insanlar 100 pound karşılığında 1 saat boyunca seks robotlarıyla zaman geçirebilecek.



11 / 88

 




Her odada bir yatak ve seks robotu bulunan genelevde robotlardan memnun kalan müşteriler birlikte oldukları seks robotlarını da satın alabilecek.



12 / 88

 




Hatta isterlerse bir ünlüye benzeyen ya da hayallerindeki görüntüye sahip olan bir seks robotu da onlar için tasarlanacak.


 


13 / 88

 




Firma sahibi Graham, 'Seks robotlarının genelevlerde yer alması için bazı kişilerle konuştum fakat pek sıcak bakmadılar. Sanırım hayat kadınlarının verdiği hizmet gibi olmayacağını düşünüyorlar ya da onlar için bir tehdit olduğunu düşünüyor olabilirler.' dedi.



14 / 88

 




Graham ayrıca seks robotlarına ilgi duyan kişilerin sadece erkeklerden oluşmadığını söylüyor. Aldatılmaktan korkan kadınlar da eşleri için robot sipariş ediyormuş.



15 / 88

 




Graham, yararlanmak isteyen kadınlar için de erkek seks robotu biriktirmeye başlamış.



16 / 88

 




 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum