Aydın İZBUDAK

Aydın İZBUDAK

HAYATIN İÇİNDEN HİKAYELER
[email protected]

‘Kadınlara fahişe gibi davranılmalı” diyen

17 Kasım 2016 - 10:59

Kadınlara fahişe gibi davranılmalı” diyen, kadınların çalışmasını çok tehlikeli bulan, kadınları para avcısı olmakla suçlayan, “İsteseydim Prenses Diana’ya çakardım” derken Cameron Diaz’dan Julia Roberts’a sevişmek istediği kadınların listesini çıkaran, vücuduna övgüler düzdüğü kızı eğer kızı olmasaydı onunla ilişki yaşayacağını söyleyen, bir kadın komedyeni ‘çirkin ve şişman’ diye niteleyen bir adam geldi, dünyanın tepesine oturdu.

“Kadınlar külotlarını fırlatıp üstüme atlıyor” diyen, sahibi olduğu güzellik yarışmalarında aday kadınları yönetim toplantılarına çağırıp masadaki erkeklere not verdiren, emziren bir kadına “İğrençsin” diyen, kürtaj yaptıran kadının veya yapan doktorun cezalandırılması gerektiğini düşünen bir adam geldi, dünyanın tepesine oturdu.

Bir kadın gazeteciye “Köpek suratlı”, bir diğerine “Sürtük” diye hakaret eden, kadınlarla erkeklerin bir arada olunca cinsel saldırının kaçınılmaz olduğunu belirten bir adam geldi, dünyanın tepesine oturdu.

Adaylık seçimindeki rakibi için “Şunun tipine bakın. Kim bu surata oy verir” diyen, başkanlık seçimindeki rakibiyle ilgili olarak “Kocasını tatmin edemeyen bir kadın ABD’yi nasıl tatmin edecek?” diye soran; kadınları cinsel organlarından yakalayıp üzerlerine abanmak gerektiği kanaatinde olan, asansörden çıkan kız çocuklarını izleyerek “10 yıl sonra benimle birlikte olacaklar” diyen bir adam geldi, dünyanın tepesine oturdu.

Bu adam ülkesi yurttaşı kadınların yüzde 42’sinin oyunu almayı başardı.

Amerika demek biraz da dünya demek. Dolayısıyla, sadece Amerikalılara değil, dünyanın bütün kadınlarına geçmiş olsun....


YORUMLAR

  • 0 Yorum