GÜNÜN YAZISI

GÜNÜN YAZISI

[email protected]

Dilipak'tan zehir gibi AKP yazısı: Bu gerizekalı, ahmak, alçak hainlerle uğraşmak ağır geliyor insana

08 Kasım 2017 - 21:58

Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü köşesinde Suudi Arabistan’ta prenslere yönelik operasyonu hatırlatarak Türkiye’deki siyasileri, iş adamlarını ve bürokratları çok sert bir dille uyardı.

Suudi Arabistan’da prenslere yapılan operasyon sonrasında mallarına el koyma işleminin ABD ve İngiltere tarafından yapıldığını belirten Abdurrahman Dilipak, şu ifadeleri kullandı:

“Bakın, bizim haksız kazanç elde eden patronlara, politikacılara, bürokratlara, belediyecilere de söylüyorum, sizin paralarınızın nerelerde olduğu biliniyor. Dubai, Katar, İsviçre, Malta, İngiliz of Shore bankaları, Hong Kong, hepsi biliniyor. İçeride bir ihbar, Panama belgelerindeki bir kayıt işinizi bitirir. ‘Parayı nereden bulduğunuz’u ispatlayamazsanız, bu hesaplar, birileri tarafından yolunduktan sonra, dünya bankasına aktarılır. Bu paranın peşine düşecek olursanız, Zarrab’ın gittiği yere giderseniz.”

“Zaten bu kafa ile giderlerse en büyük ihaneti kendileri yapmış olurlar Erdoğan’a, AK Parti’ye” diye yazan Dilipak,  AKP ve AKP’ye yakın iş adamlarını da şöyle eleştirdi:

“Zaten Allah bunların belasını vermiş. Kiminin eline kan bulaşmış, kimi uyuşturucu kullanıyor, kimi kumara sarmış. Aile birkaç milyonu koymuş cebine bir sapa adam olsun diye göndermiş ama, haytaların iş yapacağı yok.. Bunların çocukları başlarına bela olacak bu gidişle.”

Dilipak yazısının son bölümünde AKP’li belediyelerdeki rüşvete de dikkat çekerek şöyle yazdı:

“Bazı yerlerde durum gerçekten vahim. İş ‘Selam verdim rüşvet değildir diye almadılar’ noktasında. İçimizdeki ‘düşman’ dışımızdakinden daha tehlikeli. Dünya ahvali böyle iken, bölgemiz kan gölüne dönmüşken, içeride bir de bu gerizekalı, ahmak, hain, alçak hainlerle uğraşmak ağır geliyor insana.”

Abdurrahman Dilipak’ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

“Allah korusun Türkiye’de FETÖ’cüler Erdoğan’ı devirir yeniden iktidara gelme hayalleri gerçek olursa, 17/24 benzeri bir operasyonun hedefinde bugün AK Parti şemsiyesi altında zenginleşen ve rüşvetle semirenlerin başına Suudi Arabistan’daki muhaliflerin başına gelen gelir. Bırakın mallarını kurtarmayı, canlarını bile zor kurtarırlar. CHP’liler de öyle. Bu paralar geldiği gibi gider. Zaten bu kafa ile giderlerse en büyük ihaneti kendileri yapmış olurlar Erdoğan’a, AK Parti’ye. Bindikleri dalı kesmiş olurlar.

Zaten Allah bunların belasını vermiş. Kiminin eline kan bulaşmış, kimi uyuşturucu kullanıyor, kimi kumara sarmış. Aile birkaç milyonu koymuş cebine bir sapa adam olsun diye göndermiş ama, haytaların iş yapacağı yok.. Bunların çocukları başlarına bela olacak bu gidişle.

Haram para ile saadet olmaz! Ahiretleri gitti de bunların, dünyaları da gidecek. Yeryüzünde bir cennet ve ölmeyecekmiş gibi bir hayat hayal ederken, cehennemin yalazı yalar bunların suratlarını.

Keşke Erdoğan kamu güvenliği müsteşarlığı üzerinden kendi belediyelerini, kendi bakanlıklarını, CHP’li belediyeleri, tebdili kıyafetle bir denetletse. Bazı yerlerde durum gerçekten vahim. İş “Selam verdim rüşvet değildir diye almadılar” noktasında. İçimizdeki “düşman” dışımızdakinden daha tehlikeli. Dünya ahvali böyle iken, bölgemiz kan gölüne dönmüşken, içeride bir de bu gerizekalı, ahmak, hain, alçak hainlerle uğraşmak ağır geliyor insana.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar