Merve ÖZGÜNEŞ

Merve ÖZGÜNEŞ

Sanat ve Hayat
[email protected]

Biraz Çizginin Dışına Çıkalım…

05 Aralık 2021 - 10:30

   Herkese mutlu bir Pazar günü diliyorum. Küçük bir molanın ardından kaldığımız yerden devam edelim.

   Aslında pek de bıraktığım yerde değiliz. Bir hafta içinde ne kadar fazla şey değişiyor. Ne kadar çok zam geliyor artık takip bile edemediğimi hissediyorum. Gündemi şimdiyi takip edemiyor olabiliriz. Fakat bizi eski dönemlere 1950’li yıllara sürükleyen bir işten bahsetmek istiyorum. Bugün çizginin dışına çıkıyorum ve sanatın dijital kısmına geçiyorum. Bugüne kadar ülke olarak dijital üzerinde oldukça fazla proje ürettik. Hepsinin arasından sıyrılıp büyük bir fark yaratan bir işe imza atıldı. Hala izlemeyeniz var mıdır? Pek sanmıyorum. Ben projeye bayıldım. 1950’lilerin Beyoğlu’nda kaybolmak. Dönemin kıyafetleri, sokaklar, o dönemin kulüpleri,  dönemin arabaları mükemmel bir görsel şölen. Kendi ellerimizle yapılan yazılan en iyi senaryolardan biri olmuş desem hiç de abartmış olmam diye düşünüyorum.

   O3 Medya yapım şirketi tarafından, Netflix için üretilen “Kulüp” ün senaryosu Aysin Akbulut, Rana Denizer ve Necati Şahin’in kaleminden çıkmış. Dizi 1950’li yıllarında İstanbul’da Beyoğlu civarında Seferad Yahudisi Matilda ve kızı Raşel’in çevresinde gelişen olayları seyircisine anlatıyor. Başarı projenin kadrosunda ise, birbirinden değerli oyunculardan oluşuyor. Gökçe Bahadır, Salih Bademci, Fırat Tanış, Metin Akdülger, Asude Kelebek ve Barış Arduç ‘dan oluşan projenin Cast Direktörü Mine Güler ve ekibi. “Kulüp” projesinin tartışılmaz en başarılı performansı ve parlayan yıldızı kesinlikle Salih Bademci idi. İşinin hakkını veren sektörün başarılı aktörlerinden kendisi. Başarılı oyuncuyu izlemek ve her performansında ayrı bir keyif almak. Başarılarının daim olması dileğiyle.

   “Kulüp” projesinde baştan aşağı emeği geçen, kamera arkası- önü tüm ekibin emeğine yüreğine sağlık. İzleyenlerinizin bol olması dileğiyle. Henüz “Netflix” üzerinden daha sonra izlerim deyip es geçenleriniz var ise, bu Pazar günü evde güzel bir ekran keyfi yapın derim.
Sevgiyle, Sağlıkla ve Sanatla kalın…

Sevgilerle,
Merve ÖZGÜNEŞ
OYUNCU   
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum