Merve ÖZGÜNEŞ

Merve ÖZGÜNEŞ

Sanat ve Hayat
[email protected]

Güzel An'lar Yaratmak…

30 Ocak 2022 - 10:30

   Soğuk havaların bizi esir aldığı, karların eridiği Pazar gününden herkese merhaba! Kar yağdı. Hayat resmen felç oldu. Kar yağınca da ben de hiçbir zaman değişmeyen bir şey yaptım. Madem dışarı çıkamıyoruz. Hava buz… O halde benim için film zamanı demektir.

   24 Aralık 2021 tarihinde Netflix üzerinden yayınlanmaya başlayan “Don’t Look Up” adlı filmi sonunda izledim. Uzun zamandır izleme listemde duran film mükemmel bir görsel şölen ve mükemmel oyunculuklar içeriyor. Yönetmenliği ve senaristliğini Adam Mckay’ın yapmış. Amerikan Yapımı, Hiciv türündeki Bilimkurgu Netflix içerisinde en çok izlenen 2. Filmi olma özelliğini kazanmış bulunuyor. Hikâye her ne kadar absürt olarak gösterilse de durup baktığımızda hayatın bir özetini önümüze sunuyor. Sizler de benim gibi listenize alıp hala izlemediyseniz, bugün tam günü bu Pazar gününü kendinize ayırmanızı tavsiye ederim.

   DasDas Sahne’den bir yeni sergi daha geliyor. Dijital sanat ve yeni medya müzesi X Media Art Museum (XMAM) by DasDas çatısı altında 30 Ocak 2022 Pazar bugün itibariyle Metropol İstanbul içerisinde konuklarını ağırlamaya başlayacak. Müzenin ilk sergisi Paribu sponsorluğu ile “ Leonardo Da Vinci: Yapay Zekâ Işığın Bilgeliği CERN’den NASA’ya insanlık ve Metaverse” adı altında gerçekleşecek. Tabi ki bu fırsatı kaçırmayacağım ve koşarak gideceğim için deneyimlerimi sizlerle paylaşmadan önce sizleri de haberdar etmek istedim.

   İKSV tarafından İstanbul Film Festivali kapsamında düzenlenen “Köprüde Buluşmalar: Diziler” adlı atölyenin son başvuru tarihi 16 Şubat 2022. Atölye sonunda seçilecek projeye 30.000 TL değerinde OGM Pictures Özel Ödülü verilecek. Katılan herkese başarılar dilerim.
Güzel anlar yaratmak ve fırsatları değerlendirmek bizlerin elindedir. Karşımıza çıkan fırsatları fark ederek iyi değerlendirmemiz dileğiyle…

Sevgiyle, Sağlık ve Sanatla kalın…
Sevgilerle,
Merve ÖZGÜNEŞ
OYUNCU
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum