Merve ÖZGÜNEŞ

Merve ÖZGÜNEŞ

Sanat ve Hayat
[email protected]

Hafta Sonunu Güzelleştirmek…

20 Şubat 2022 - 10:30

   Herkes için güzel bir Pazar günü dilerim. Hafta sonunda değerlendirebileceğiniz güzel etkinliklerden sizlere bahsetmek istiyorum.

   Öncelikle güzel bir sergiden bahsetmek istiyorum. “True Love Leaves No Traces”  sergisi Galerist’te 19 Mart 2022 tarihine kadar seyircilerini ağırlamaya devam ediyor. Bu eşsiz deneyimi kaçırmamanızı tavsiye ederim. “Gerçek Sevgi İz Bırakmaz” Leonard Cohen’ın şiirinden adını alıyor. “Beklenmeden geleni; koşulsuzca, beraberinde getirdiği riskler ve bırakacağı tüm izlerle kabul etmenin yollarını araştırıyor. Dikkat çekici bir başka sergi ise “Transit” adlı Fotoğrafçı Selim Süme’nin sergisi. Serginin ev sahipliğini “Versus Art Project” yapıyor. Sergi 19 Mart 2022 tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.
En sevdiğim sergi alanlarından biri olan “Arter” yeni sergisiyle 17 Şubat 2022 tarihinden itibaren ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. “OyunBu” adlı sergisi oyunun özgürleştiriciliğini sanat ile buluşturarak deneyimlere sunuyor.

   2022 Oscar Ödülleri için Twitter ile iş birliğine gidildiği duyuruldu. “Seyircinin Seçimi” başlığı altında yılın en popüler filmi Twitter üzerinde kullanıcıların oylarıyla belirlenecek. Bir başka ödül töreninin de ise bizim için gurur kaynağı olan bir ödül oldu. 72’ncisi düzenlenen Berlin Uluslararası Film Festivali “ Berlinale” ödüller sahibini buldu. “Rabiye Kurnaz George W. Bush’a Karşı” filmiyle, “En İyi Başrol Oyuncusu Türk Aktris Meltem Kaptan” oldu.

Sanat dolu güzel günlerde rahat nefes alabilmek dileğiyle.
Sevgiyle, Sağlıkla ve Sanatla kalın…

Sevgilerle,
Merve ÖZGÜNEŞ
OYUNCU
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum