Merve ÖZGÜNEŞ

Merve ÖZGÜNEŞ

Sanat ve Hayat
[email protected]

Yeniliklerle, Güzelliklerle Dopdolu…

31 Aralık 2021 - 12:02

   Yılın son gününden herkese merhaba! 2021 yıllını da bugün geride bırakıyoruz. Zaman ne kadarda hızlı akmaya başladı. Yıllar yılları, günler günleri koşarcasına kovalıyor. Bizler ise zamanın içerisinde ona yetişmeye çalışıyoruz.

   Her yıl farklı bir yenilik, güzellik, mutluluk, acı, sevinç, üzüntü ile var oluyor hayatımızda. Dünya olarak 2020’den beri bir rahat nefes alamadık. 2022 yılına giriyoruz ve başımızdan atamadığımız Covid -19 olarak başlayan, mutasyona uğrayarak sürekli ismi değişen virüsten umarım ki bu yıl kurtuluruz. Bir yılı daha hep beraber acısıyla, tatlısıyla, ağlamasıyla, gülmesiyle, gündemleriyle ve sinir krizleriyle geride bırakıyoruz. Umarım bu yıl geride bıraktığımız iki yılın acısını çıkaracak şekilde Ülkem için, Dünya için ve hepimiz için çok güzel geçer.

   Sevdiklerim, kendim ve sizler için dileğim. 2022 yıllının bizlere nazik ve iyi davranmasını diliyorum. Umarım yarın itibariyle nefes almaya başladığımız, her güne ayrı güzelliklerle ve güzel haberlerle uyandığımız, Ferah, mutluluk dolu, huzur dolu bir yılın başlangıcına uyanırız.

Herkesin Yeni Yılı Kutlu Olsun. Mutlu Yıllar…
Sevgiyle, Sağlıkla ve Sanatla kalın…
Sevgilerle,
Merve ÖZGÜNEŞ
Oyuncu
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum