Merve ÖZGÜNEŞ

Merve ÖZGÜNEŞ

Sanat ve Hayat
[email protected]

Zaman Akarken, Hızına Yetişmek…

06 Şubat 2022 - 10:30

   Şubat ayının ilk Pazar gününden herkese merhaba! Zaman nasıl hızlı akıyor. Son yıllarda yıllar yılları, aylar ayları kovalıyor. Kendimi bazen yetişemiyormuş gibi hissediyorum. Zaman daha da hızlı akıyor bu kesin.

   Şubat ayı geldiği zaman herkes sevgililer gününe odaklanır. O halde sevgililere bir tavsiye de benden gelsin. Bu yıl 14. Kez düzenlenecek olan, 360 Dereceden Aşk Festivali 3 Şubat’ta ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Şubat ayı boyunca devam edecek olan Festival kapsamında sergiler, film gösterimleri, sanatçı sohbetleri ve performanslarla “ Evin Nerede?” temasıyla gerçekleşiyor. Bu haftada minik sanatseverleri atlamıyorum. Geçen yazımda bahsettiğim ücretsiz atölyeler arasına bir yenisi daha katıldı. “Alan Kadıköy” tarafından “XX. Yüzyılın 20 Modern Türk Sanatçısı 2021” sergisi kapsamında çocuklar için ücretsiz atölyeler gerçekleştiriliyor. Ücretsiz sanat atölyeleri 27 Şubat 2021 tarihine kadar devam edecek.

   Oyunlarını sevdiğim sahnelerden biri olan Baba Sahne yepyeni bir oyunla seyirci karşısına çıktı. Henüz izleyemediğim ve merak ettiğim oyunlar arasına bir tane daha eklenmiş oldu.  Baba Sahne’nin, İspanyol filmi “El Bar’dan” uyarlanan yeni oyunu “Taxim” 2021 -2022 tiyatro sezonu boyunca seyircisini ağırlamaya başladı.

Sevgiyle, Sağlıkla ve Sanatla Kalın…

Sevgilerle,
Merve ÖZGÜNEŞ
OYUNCU

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum