TOLGA GÜNEŞ

TOLGA GÜNEŞ

GOL VURUŞU
[email protected]

ENKAZ VE VOLKAN DEMİREL..

10 Şubat 2023 - 11:39

Sözlerin ve her türlü aldatmacanın, palavranın bittiği yerdeyiz. Kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet ve 85 milyon vatandaşımızada başsağlığı diliyorum. Herkes gibi acı içindeyim, herkes gibi çaresizlik içindeyim ve hiçbir şey yapamamanın üzüntüsüyle olup biteni ve olmaması gerekenleri izliyorum.

Depremden hemen sonra TV'de izlediğim Volkan Hoca'nın görüntüsü gözlerimin önünden gitmiyor, Hoca'nın feryadı ve çaresizliği Ülke'nin o anki durumunun tam tarifiydi ve akıttığı gözyaşlarıda 85 milyonun gözyaşlarını temsil ediyordu. İşte o görüntüden sonra söylenecek herşey tek kelime ile boş laf olacaktır, gözyaşlarımızı akıtarak susmalı ve gece gündüz çalışmalıyız, bu Ülkede yaşayan herkesin kucaklaşıp elele vererek yardıma muhtaç insanlara ulaşmasını sağlamalıyız. Ancak ne yaparsak yapalım bu acı içimizde kapanmayan bir yara olarak kalacaktır.

Futbol'a ara verildi ve bu çok yerinde ve isabetli bir karar oldu. Şimdi yapılacak çok önemli bir şey var. On şehrimizi temsil eden futbol kulüplerimiz çok büyük bir darbe yedi, maçlar başlayınca bu takımlarımızın tekrar futbola odaklanması mümkün değil, TFF acilen toplanmalı ve hiç düşünmeden en doğru  olan kararı almalıdır. Depremin yaşandığı şehirlerimizdeki takımlarımıza ligden düşmeme ayrıcalığı tanınmalıdır. Tüm kalbimle TFF yönetimininde bu düşünceye sıcak bakacaklarına inanıyorum.

Ayrıca ligdeki diğer takımlarımızında darbe yemiş bu kulüplere çalışmalarında destek olmaları ve tesislerini bu değerli insanlara açmalarının mükemmel bir yaklaşım olacağına inanıyorum. Gün rekabet değil, dostluk ve dayanışma günüdür. Allah böyle kötü günlerden tüm Ülke insanımızı korusun. Bu enkazın altından ancak elele ve dayanışma göstererek çıkabiliriz.


Tolga Güneş

YORUMLAR

  • 0 Yorum