TOLGA GÜNEŞ

TOLGA GÜNEŞ

GOL VURUŞU
[email protected]

ENKAZ… !

22 Temmuz 2022 - 07:56

Süperlig takımları yoğun bir çalışma içindeler, gazetelerdeki isimleri takip etmek insanın başını döndürüyor ve oldukçada yoruyor. Bu çalışmaları dikkatle izliyorum ve maçların biran önce başlamasını heyecanla bekliyorum. Eski bir futbolcu ve futbolsever olarak, tempolu maçları ve yeni transferleri izlerken alacağım büyük keyfi hayal ediyorum.


Yabancı cenneti haline gelen Süperlig'de bu sezon kalitenin artacağına ve birkaç sürpriz takım çıkacağına inanıyorum. Gönlümün Şampiyonu Karagümrük, İtalyan ekolünü başarılı bir şekilde maçlara tam yansıtırsa, bu sezonun flaş takımı olabilir beklentisi içindeyim. Henüz erken olmasına rağmen, aynı geçen sezon olduğu gibi, bu sezonda Süperlig'de ilk iki sıranın Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında paylaşılacağına inanıyorum.


Fenersahçe'de ünlü Hoca Jesus'un kendi ekibini kurması ve dış etkenlere taviz vermeyecek yapıda biri oluşu, bence haftalar ilerledikçe kendini olumlu olarak gösterecek takım üzerinde.


En önemlisi ise, para almadan gitmek istemeyen ve bunda direnen Mesut Özil'den kurtulmak çok isabetli bir karar olmuştur. Daha gelmeden önce, bu transferden vaçgeçilmeli çünkü Mesut bu ligde oynayamaz dediğimde, spor dünyası, Dünya starı diyerek yeri göğü inletiyordu, sonuçta bu oyuncu Fenerbahce'ye iki sezon kaybettirdi. Mesut sadece bir hatır transferiydi ve tutmadı.


Görünen o ki, bu oyuncunun hatır transferi hala devam ediyor, gittiği takımda zaten bu hatırın oldukca büyük olduğunu gösteriyor bizlere. Umarım istikrar abidesi olan, eski takımım Başakşehir'de dengeler bozulmaz. Çünkü yeşil sahalar ve futbol topu hiçbir zaman hatıra boyun eğmezler.


Beşiktaş ve Galatasaray için hiçbir görüşüm yok, geçen sezon dile getirmiştim, önümüzdeki birkaç sezon bu iki takımımız için en büyük başarı ligi ilk beşte tamamlamak olur diye ve hala aynı noktadayım.


Yazımın başında, yabancı oyuncu transferine dikkat çektim ve maçları sabırsızlıkla beklediğimi yazdım, kafamı şu karambol ortamından çevirip, Türk futbolu nerede diye baktığımda ise gördüğüm tek şey koskoca bir ENKAZ, böylesine yabancı oyuncu çılgınlığının yaşandığı bir Ülkede futbol adına başka ne kalırki. İçim acıyor...




Tolga Güneş
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum