TOLGA GÜNEŞ

TOLGA GÜNEŞ

GOL VURUŞU
[email protected]

KAPANIŞ

01 Haziran 2019 - 12:44

Milli Takımımızın değerli hocası ve başarılı spor adamı Şenol Güneş hafta içinde Beşiktaşa veda etti. Tüm sezon hocanın Beşiktaşa vereceği hiç birşey kalmamıştır, Milli Takıma çok yakışır ama hedefleri herzaman büyük olan Beşiktaşın önünü açması gerekir düşüncemi köşemde sık sık paylaşmıştım. Gecikmelide olsa değerli hoca kendisine yakışır bir açıklamayla son noktayı şu şekilde koydu, “Başarısızlığın tek sorumlusu benim...” kendisini alkışlıyorum ve başarılar diliyorum. Futbolda dün yoktur bugün vardır, Beşiktaşın son iki yılına yazık olmuştur. Bence başarısızlık sadece hocanın değildir ve bu kötü sonucun diğer bir ortağı futbol öngörüsü başarılı olmayan Başkan Fikret Ormandır.



Fenerbahçenin sezonun ilk yarısındaki zorluklarından sonra ikinci yarıda mutlaka patlama yapacağına inanıyordum, maalesef bu patlama biraz gecikmeli oldu. 

Daha önce gerçekleşseydi inanıyorumki ligi ilk üç sırada tamamlayacaklardı.

Yeni sezonda aynı kötü görüntüyü vermemek için kulüp yönetiminden iyi bir çalışma bekliyorum ama Ersun Yanal ile nereye kadar... bunu kestirmekde güçlük çekiyorum.



Galatasaray beklenen başarıyı gösterdi ve güçlü kadrosuyla ipi iki kulvardada göğüsledi. Alkışlanacak bir başarıya imza atmış oldular bu sezon. Ancak Şampiyon Cimbomun, Şampiyon hocasına son maçtaki skandal görüntüler maalesef yine hiç yakışmayan bir hareket oldu. Galatasarayın Şampiyon olan takımına Türk futbolcularının daha fazla katkısı olmasını isterdim....



Başakşehir bu sezon da çok başarılı bir performans sergiledi hatta o sezon bu sezon dedirtecek kadar başarılıydı ama neyazıkki daha önceki sezonlarda olduğu gibi sonunu getiremedi. Ligin bitimine 4-5 hafta kala yaşanan çöküşe ben açıkcası anlam veremiyorum. Başakşehir gerçekten başarılımı değilmi bilemiyorum, çok ilginç.



Bence bu sezonun en istikrarlı takımı alt sıralardan ve yaşadığı sorunlu günlerden çıkıp mükemmel performans göstererek ligi dördüncü sırada tamamlayan Trabzonspordur. Kulüp yönetiminin ve teknik heyetin Türk futbolcularına verdiği önem bence çok değerlidir ve Türk futboluna büyük katkıdır, özellikle alt yapı sorunları yaşanan bu günlerde, örnek alınması gerektiğine tüm kalbimle inanıyorum.

Futbol severlere izlettikleri güzel futbolun yanı sıra takım ruhunuda göstererek örnek olmuşlardır. Umarım yeni sezonda bu performansı devam ettirebilirler.



Göztepenin son maçta ligde kalma başarısını göstermesi tüm İzmirlilerin sevinç kaynağı olmuştur ama Şampiyon olmuş bir Bursasporun ligden düşmesi sanıyorum bir çok futbolseveri üzmüştür, böylece TFF 1. Ligin şimdiden en büyük Şampiyon adayı belli oldu.





Tolga Güneş

YORUMLAR

  • 0 Yorum