TOLGA GÜNEŞ

TOLGA GÜNEŞ

GOL VURUŞU
[email protected]

Tahmin

25 Haziran 2019 - 09:41

Futbol, bir günü bir gününe uymayan huysuz bir çocuk gibi, ucu açık, bir maçın diğer bir maça ya da uzun bir futbol sezonunun diğer bir sezona hiç benzemediği ve kesinlikle en küçük bir hatayı affetmeyen muhteşem bir oyundur.

İnsanlar önemli bir derbi öncesi ya da yeni bir sezon başlamadan mutlaka tahminlerde bulunurlar. Kulüp Başkanlarından seyircilere, Teknik Direktörlerden sokaktaki sade Vatandaşa kadar herkes içinden geçenleri ya da inandıklarını tahmin olarak birbirlerine söylerler. Tabiki bende bu saydığım insanlardan biriyim.

Hemen geçen sezonun başlangıcına dönüyorum, özellikle üç büyükler artı Başakşehir ve Milli Takımımız için yaptığım tahminleri Gol Vuruşu köşemde açıkladığım günler aklıma geliyor.

Tüm sezon boyunca yazdığım yazılar ve tahminlerim arşivlerde kanıt olarak duruyor. Dediğim gibi önceden yazdıklarım sadece benim tahminlerimdi. İşte bu yazılarımı düşündüğüm zaman bu tahminlerimin sezon bitiminde loto tutturmuş şanslı insanlar gibi, yukarıda saydığım takımlar hakkında  bildirdiğim görüşlerin birebir çıkmış olması beni çok heyecanlandırıyor ve bu sezonda yeni tahminlerde bulunmaya yönlendiriyor beni.

Şu anda takımlar tatilde ve maçlar olmadığı için bende biraz şaka katarak böyle bir yazı yazıyorum.

Değerli Hoca Ersun Yanal, büyük hasarla atlatılan sezonun yorumunu sanıyorum tam yapmadan erken bir açıklamayla, birazda taraftarların hoşuna gitmesi amacıyla çok iddialı bir şekilde Fenerbahçenin kesinlikle Şampiyon olacağı tahmininde bulunarak, diğer takımların sıralamayı kendi aralarında yapmaları gerektiğini söylüyor. Bende Hocanın bu çok iddialı tahmininden cesaret alarak kendi tahminimi yazmak istedim. Dikkat ederseniz sadece “TAHMİN” den bahsediyorum, yani her an yanılabilirim. 

Önümüzdeki sezon rakipsiz Şampiyonluk favorim Galatasaraydır.

Tüm Takımlarımıza, Futbolculara, onların herşeyi olan Teknik Kadrolara ve tüm Taraftarlara şimdiden Fair Play anlayışı içinde mükemmel bir sezon geçirmelerini diliyorum. Peki neden Galatasaray favorim ve neden değerli Hoca Ersun Yanalın bu çok ciddi ve erken açıklamasına karşıyım ??

Ayrıca son senelerde ve özellikle geçen sezon son haftalara kadar ciddi anlamda savunduğum ve alkışladığım Başakşehirden niye hiç bahsetmediğimi ve birçok önemli konuyu önümüzdeki yazılarımda aynı geçen sezon olduğu gibi en ince detayına kadar paylaşmaya şimdiden hazırlanıyorum, bende sezon başı kampına girdim yani...

Şimdilik tüm futbol severlere bol bol tahminlerde bulunmalarını öneriyorum. Aslında bu da bir şaka, ben önermesemde tahminlerin havada uçuşacağına kesinlikle çok eminim. 

Sağlıcakla kalın sevgili okurlarım.

 

Tolga Güneş

YORUMLAR

  • 0 Yorum