TOLGA GÜNEŞ

TOLGA GÜNEŞ

GOL VURUŞU
[email protected]

TATSIZ  TUZSUZ  VE UMUTSUZ !

26 Aralık 2019 - 20:45

Yazımın başlığı spor basınında yayınlanan çeşitli başlıklardan alıntıdır. HASTA ADAM, KAYIP ŞAMPİYON, HATA VARSA BENİMDİR, ve TERİM TARTIŞILIYOR... sadece diğer olumsuz başlıklardan bazıları. Evet çok açık ve net olarak Avrupada ve Ülkemizdeki şampiyonlukları, muhteşem pres Futboluyla yıllarca gurur duyduğumuz Galatasarayın, hem yönetim hemde Teknik kadronun zincirleme yanlışları sonunda geldiği noktayı tarif eden açıklamalar bunlar.

Cimbomun Avrupa kupalarında aldığı içler acısı sonuçlar pek tartışılmadan unutuldu gitti. Son maçtaki hezimetten sonra deneyimli Hoca Terim, kimsenin anlayamadığı talihsiz bir açıklama yaptı ve “Eğer bir hata varsa sorumluluk benimdir” dedi. Bu açıklamadan sonra Cimbomda, sözün bittiği noktaya gelindiğini herkes gördü. EĞER BİR HATA VARSA ?!?

Daha önceki fikrimden geri dönmüyorum, Fatih Terimin ne Futbolculuğu nede Teknik Direktörlüğü tartışılamaz ancak hep söylüyorum, Futbolda dün yoktur sadece bugün vardır. İşte bizlerde bugüne baktığımızda gördüğümüz tek şey tüm spor kamuoyunun ortak görüşünün, Fatih Terim devrinin çoktan bittiği şeklinde ortaya çıkıyor. Gerçekten tüm görüşlere katılıyorum, Şahıslar geçicidir ama Kurumlar ebedidir.

Türk Futbolu Fatih Hocadan başka pozisyonlarda mutlaka yararlanabilir ama eski hırsından eser kalmayan değerli hoca, bencede artık kramponlarını duvara asmalıdır. Bana yıllarca başarılarıyla büyük mutluluklar yaşatan Cimbomun içinde bulunduğu durum içimi çok acıtıyor.

 

Şimdiden merak ettiğim bir şey var, sezon bittiğinde acaba kaç takım Trabzonsporda forma giyen Muhteşem Santrafor Norveçli ALEXANDER SÖRLOTH için transfer kuyruğuna girecek. Bu futbolcuyu, önce efendiliği, tam profesyonelliği ve golcü kişiliğiyle izlemek bana çok keyif veriyor. İnanıyorum ilerleyen haftalarda çok daha fazla spor basınında yer bulacaktır. Gol krallığıda 24 yaşındaki bu genç çocuğa kesinlikle çok yakışacaktır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum