Yeni iç çamaşırı trendi

Kasık bölgesini açıkta bırakan iç çamaşırları Son zamanların iç çamaşırı tendi olan kasık bölgesini açıkta bırakan iç çamaşırları günlük kullanım için uygun mu?

Yeni iç çamaşırı trendi
23 Ağustos 2019 - 09:54 - Güncelleme: 24 Ağustos 2019 - 09:08
Rihanna'nın  Savage x Fenty  koleksiyonu ile kasık bölgesini açıkta bırakan iç çamaşırları moda olmaya başladı. Kasık bölgesini açıkta tutan bu iç çamaşırlarının günlük kullanım için uygun olup olmadığı ise merak konusuydu.

Ashleigh Austen adlı kadın kasık bölgesini açıkta bırakan bu külotları denemeye karar verdi. Asleigh denediği iç çamaşırının çok seksi olduğunu düşündüğü için bir adamla randevuya çıkarken bu iç çamaşırlarını giymeyi tercih etti.



 

 

Ashleigh Kasık tarafını  açıkta bırakan iç çamaşırlarını 1-2 saat kullandıktan sonra rahat hissetmediğini söyledi.

Ashleigh iç çammaşırının üstünden kaydığını ve sürtünmeye sebep olduğunu söyledi. Asleigh bu iç çamaşırının sürtünmeye sebep olduğu için hijyenik olmadığını söyledi.

Asleigh bu iç çamaşırları ile etek giymenin de tehlikeli olacağını söyledi. Asleigh bu model iç çamaşırlarının cinsel organını açıkta bıraktığı için ne patolonun ne de eteğin içine giymek için uygun olmadığını söyledi.

Asleigh Kasık tarafını açık bırakan iç çamaşırlarının günlük kullanım için uygun olmadığını ama kısa süreli kullanım için iyi olabileceğini dile getirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum