Yeni sevgiliye alınabilecek 8 hediye

Uzun zamandır hoşlandığınız belki de bir anda hayatınıza giren biriyle sevgili oldunuz. Daha yenisiniz ve 14 Şubat Sevgililer Günü de yaklaşıyor. Birbirinizi henüz yeni tanımaya başladığınızı da varsayacak olursak, hediye seçmek biraz zor olabilir. Evet, uzun zamandır birlikte olan çiftlerin birbirine hediye seçmesi daha kolay oluyor. Meraklanmayın, önünüzde birbirinizi tanıyacağınız daha çok uzun zaman var :) Şimdilik yeni sevgiliniz için en ideal 8 hediye şöyle:

Yeni sevgiliye alınabilecek 8 hediye
08 Şubat 2021 - 22:28

Öncelikle ilişkiniz daha çiçeği burnundayken, hediye seçerken dikkat etmeniz gereken bazı şeyler var:

  • Çok pahalı bir hediye olmasın. Henüz sevdiğiniz kişinin neyi ne kadar sevdiğini bilmiyorsunuz. Bu nedenle bütçenizi zorlamayın, makul fiyatlarda ilerleyin.
  • Neye ihtiyacı olduğunu öğrenmeye çalışın. Hediye seçerken ihtiyaçları doğrultusunda bir hediye almaya çalışın.
  • Özellikle sevdiği rengi öğrenin. Sevilen bir ürün, sevilmeyen renkte pek de cezbedici olmaz.

 

Kıyafet

Kıyafet

 

Yeni sevgiliye alınabilecek en bütçe dostu ve kullanışlı hediye kesinlikle kıyafet! Sevgililer Günü'nün anlam ve önemine ithafen kırmızı tonlarındaki kıyafetler hem kadınlar hem erkekler için oldukça ideal. Bu sezon moda olan oduncu gömleklerini sevmeyen erkek neredeyse hiç yok :) Kadınlar içinse kırmızı vazgeçilmez bir renk.

Trendyol'da Kol Detaylı Likralı Bluz 44,95 TL.

Oduncu Gömleği 79,99 TL.

 

Aşk romanı

Aşk romanı

 

Kitapsever bir sevgiliniz varsa aşk romanı en ideal Sevgililer Günü hediyesi olacaktır. Özellikle koronavirüs pandemisinde geçireceğimiz ilk Sevgililer Günü olduğunu da varsayacak olursak hem esprili hem de cazip bir hediye bulmanız daha kolay.

Kolera Günlerinde Aşk kitabı bkmkitap.com'da 28,80 TL.

 

Çift saatleri

Çift saatleri

 

Sevgilinize çift saati hediye etmeniz için eski veya yeni bir ilişkinizin olmasına gerek yok. Çift saatlerini zamansız hediye olarak adlandırabiliriz. Şık ve kullanışlı çift saatlerinin o kadar çok çeşidi var ki, mutlaka biri sevdiğinizin gönlünü çalacaktır.

Ricardo Çift Saati Trendyol'da 129,39 TL.

 

Makyaj seti

Makyaj seti

 

Makyaj yapmayı seven bir sevgiliniz varsa oldukça şanslısınız, çünkü onun kalbini çalmanın yolu çok kolay :)

Flormar Sevgililer Gününe Özel Profesyonel Makyaj Seti Trendyol'da 129,90 TL.

 

Retro pikap

Retro pikap

 

Müziksever bir sevgiliniz varsa retro bir pikaba asla hayır demeyecektir. Ancak pikap aldıktan sonra sevdiği bir aşk şarkısının da plağını hediye etmeniz gerekiyor. Neyse ki hala plak satan birçok yer var.

Ahşap Retro Pikap Çiçeksepeti'nde 399 TL.

 

Hediye seti

Hediye seti

 

Erkeklerin en büyük ihtiyaçlarını bir arada barındıran hediye setlerini internette uygun fiyata bulmak mümkün. Bu setlerde kemerden saate, kartlıktan cüzdana kadar birçok ürün var.

Polo London Erkek Set, Çiçeksepeti'nde 109,99 TL.

 

Kişiye özel renk değiştiren kupa

Kişiye özel renk değiştiren kupa

 

Şimdilik bu tarz kupalara çift fotoğrafı bastırmak doğru olmaz. Ne de olsa daha yeni sevgilisiniz :) Bunun için ya sevdiği bir düşünürün sözünü ya da hayranı olduğu film karakterlerini kupaya bastırmanızı öneriyoruz.

Kişiye Özel Canım Sevgilim 2 Sihirli Kupa Bardak Gittigidiyor'da 48,90 TL.
 

İnci kolye

 

Son yıllarda giderek sevilen bir hediye haline gelen istiridye içindeki inci kolye setleri, bir konservedeki gerçek inci ve gümüş bir kolyeden oluşuyor. Hediyeyi alan kişi, konserveyi açarak el değmemiş inciyi çıkarıyor ve kafes şeklindeki gümüş kolyenin içine koyuyor. Hem şık hem de romantik olduğunu itiraf ediyoruz.

Love Pearl Gümüş İstiridye İnci Kolye Hepsiburada'da 244,90 TL.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum