Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı'na katılmıyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ittifak teklifine ilişkin partisinin kesin tutumunu kamuoyuna açıkladı. Erbakan, cumhurbaşkanı adayı olacağını söyledi.

Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı'na katılmıyor
21 Mart 2023 - 09:05

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, AK Parti’den gelen Cumhur İttifakı’na katılım teklifini kabul etmediklerini açıkladı.

Partisinin genel merkezinin önünde konuşan Erbakan’ın açıklamasından başlıklar şöyle:

 

“Milli Görüş davası 90 yaşında olmasına rağmen İstanbul surlarına önüne hak dava uğrunda koşup gelen Ensari’nin davasıdır. Bu dava Kudüs esaret altındayken ben nasıl gülebilirim diyebilen Selahattin Eyyübi’nin davasıdır, Sultan Fatih’in davasıdır. Milli Görüş sancağı asla yere düşmeyecektir. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyen yapıcı muhalefet anlayışıyla sadece eleştiren değil aynı zamanda somut projelerini ortaya koyan, Milli Görüş çizgisinden ödün vermeyen vakarlı duruşuyla, siyaseti ticaret olarak değil ibadet olarak yapan kadrolarıyla partimiz çok kısa süre içerisinde milletimizin teveccühüne mahzar olmuştur.”

Fatih Erbakan Cumhur İttifakı’nı desteklemeyeceklerini açıklar açıklamaz TRT yayını kesti. Yayının kesilmesinden sonra Erbakan, cumhurbaşkanlığına aday olacağını belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum