Yılın en iyi oyunları belli oldu

Video oyun dünyasının en önemli etkinliklerinden Golden Joystick 2022 gerçekleştirildi. Bu yıl 40.sı gerçekleştirilen etkinlik, yılın en iyi oyunları belirlendi.

Yılın en iyi oyunları belli oldu
23 Kasım 2022 - 19:26

Dünyanın en önemli video oyun ödülleri arasında yer alan "Golden Joystick"in 40.sı gerçekleştirildi. Böylelikle 2022'nin en iyi oyunları belli oldu. Bu haberimizde, Golden Joystick 2022 kazananlarına yakından bakacağız.

Webteknodaki habere göre açıklanan sonuçlara baktığımızda, ödül kazananların pek çok oyuncu için şaşırtıcı olmadığını görüyoruz. Zira 2022'nin başında piyasaya sürülen Elden Ring, beklendiği gibi ödüle doymuş durumda. Ayrıca yayınlandığı dönem büyük ses getiren kedi simülasyon oyunu Stray de önemli bir ödül kazandı. Gelin hep birlikte tüm sonuçlara bakalım.

YILIN EN İYİ OYUNU: ELDEN RING

Golden Joystick 2022 kapsamında, yılın en iyi oyunu ödülü Elden Ring'e gitti. Fantastik bir dünyada geçen RPG oyunu, hem tek oyunculu hem de çok oyunculu modları ile tüm oyuncuları kendine hayran bırakmayı başardı. Elden Ring, buna ek olarak en iyi görsel tasarım, en iyi çok oyunculu oyun ve eleştirmenlerin seçimi olan oyun ödüllerine de layık görüldü.

YILIN EN İYİ PLAYSTATION OYUNU: STRAY

Çok da uzak olmayan bir geçmişte yayınlanan Stray, bir kediye hayat verdiğiniz simülasyon oyunuydu. Milyonları peşinden sürükleyen oyun, gerçek kedi ve köpekleri çileden çıkarması nedeniyle sosyal medyada da gündem olmuştu.

YILIN EN İYİ PC OYUNU: RETURN TO MONKEY ISLAND

Tek oyunculu bir yapım olan Return to Monkey Island, Monkey Island isimli oyun serisinin son oyunu. Macera dolu oyun, eğlenceli grafikleriyle de dikkat çekiyor.

YILIN EN İYİ XBOX OYUNU: GROUNDED

Arkadaşlarınızla da oynayabileceğiniz bir oyun olan Grounded, temelinde bir hayatta kalma oyunu. Ancak bu oyunun benzerlerinden önemli bir farkı var. Karakterleriniz karınca boyutunda. Oyunun Türkçe altyazı ve Türkçe menü desteği de bulunuyor.

YILIN EN İYİ BAĞIMSIZ GELİŞTİRİCİ OYUNU : CULT OF THE LAMB

Bağımsız geliştiriciler tarafından hazırlanan oyunları oynamaktan keyif alan oyuncular, bu oyuna mutlaka göz atmalılar. Enfes grafiklere sahip olan Cult of the Lamb, sizi maceradan maceraya sürükleyecek.

Odatv.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum