Yorgun ve Yaşlı İfadenizden Göz Kapağı Estetiği ile Kurtulabilirsiniz...

Kişide yaş ilerledikçe yer çekimi etkisi de devreye girince ciltte sarkmalar yaygın olarak görülüyor.

Yorgun ve Yaşlı İfadenizden Göz Kapağı Estetiği ile Kurtulabilirsiniz...
15 Eylül 2021 - 09:45 - Güncelleme: 15 Eylül 2021 - 20:03

Yorgun ve Yaşlı İfadenizden Göz Kapağı Estetiği ile Kurtulabilirsiniz
Kişide yaş ilerledikçe yer çekimi etkisi de devreye girince ciltte sarkmalar yaygın olarak görülüyor. Ciltte en yaygın olarak sarkma görülen bölgeler göz kapakları oluyor. İlerleyen yaşlarda göz kapaklarında bollaşma, torbalanma, renk değişimi, gevşeme, kırışıklık gibi birçok durum ortaya çıkıyor.   Bu durumda kişide yorgun ve yaşlı bir ifade görülüyor. Yorgun ve yaşlı ifadenizden göz kapağı estetiği ile kurtulabilirsiniz.
Güneş ışınlarında uzun süre kalma, havada kirlilik, uyku düzensizliği, aşırı sigara ve alkol kullanma gibi durumlar da yaşlanma etkisini hızlandırdığı için genç yaşlarda göz kapaklarında sarkmalar oluşturabiliyor.   Zamana bağlı olarak göz kapaklarında ortaya çıkan deri bollaşmaları kişide üst göz kapağında düşüklüklere yol açıyor. Bu durum göz kapağı operasyonlarıyla ortadan kaldırılabiliyor.

Daha Enerjik Bir Görünüm İçin Göz Kapağı Ameliyatı Yaptırabilirsiniz
Göz kapaklarında sarkma ve düşüklük olan kişiler yorgun görünürler. Yaşam enerjisi olmasına karşın bu şekilde yorgun görünen kişilerde özgüven eksikliği de yaşanabilir. Daha enerjik bir görünüm için göz kapağı ameliyatı yaptırabilirsiniz.
Göz kapağı estetiği genellikle 35 yaş altında olan bireyler tarafından tercih edilir. Çünkü yaşlanma etkileri göz kapaklarında bu yaşlarda ortaya çıkmaktadır.  Operasyon göz kapaklarındaki yaşlanmayı durdurucu etkiye sahip değildir, ancak göz kapaklarındaki yaşlanma etkisi yavaşlar ve daha canlı, enerjik bir görünüme kavuşmanız mümkün hale gelir.
Göz Kapağı Sarkmaları İçin Alt Göz Kapağı Estetiği Öneriliyor
Kişide genç olduğu dönemlerde yağ yastıkçıkları elmacık kemiklerinde yer alır. Yaşanma ve yer çekimi etkisiyle birlikte bu bölümler aşağıya doğru yerleşir. Bu durum alt göz kapağında çökme ve sarkmalara yol açar. Bu da yaşlanma belirtileri olarak ortaya çıkar. Alt göz kapağı estetiği sürecinde kişinin yağ yastıkçıkları yerine asılır ve böylece yaşlanma karşıtı etki ortadan kaldırılır.
Yağ yastıkçıkları yerine asıldıktan sonra kişinin göz kapaklarında sarkma  ve torbalanma varsa alt göz kapağı ameliyatı yapılır. Bu işlemde alt göz kapağı bölgesinde yer alan fazla deri ve kas kesilerek çıkarılır.  Aynı zamanda operasyon göz altına yağ enjeksiyonu ile desteklenerek daha kalıcı ve estetik bir etki sağlanabilir.
Göz Kapağı Ameliyatı Fiyatları Pahalı mı?
Alt ve üst göz kapağı operasyonlar hem erkekler hem de kadınlar tarafından tercih ediliyor. Göz kapağı operasyonları zorunlu olarak yapılabileceği gibi tamamen estetik kaygıyla da gerçekleştirilebilir. Göz kapağı ameliyatı fiyatları tamamen kişiye göre değişiklik gösterecektir.
Göz kapaklarında var olan soruna göre kişiye özel ameliyat planlanır. Aynı zamanda hastanın estetik beklentilerini karşılayabilmek adına ek işlemler de yapılması gerekebilir. Bu durumda göz kapağı ameliyatı kişiye özel planlanır ve fiyatlarda da değişiklik oluşur. Bir uzmana başvurarak muayene olabilir ve göz kapağı estetiği fiyatları hakkında net bir bilgi alabilirsiniz.




 


YORUMLAR

  • 0 Yorum