YÜZE V ŞEKLİNİ VEREN JAWLİNE DOLGUSU NASIL YAPILIR?

Yeni nesil estetik uygulamaların başında Jawline dolgu geliyor. Güzelliğin, çekiciliğin ve belirgin yüz hatlarına sahip kişilerin daha çok kabul gördüğü sosyal ortamlarda ve iş hayatında Jawline dolgusunun keşfedilmesiyle beraber, çok daha fazla kişi bu estetik dolguyu yaptırmak için neredeyse sıraya giriyorlar.

YÜZE V ŞEKLİNİ VEREN JAWLİNE DOLGUSU NASIL YAPILIR?
04 Mart 2021 - 13:30
. Jawline DolguQuartz Klinik’ teyüksek kalite dolgularla uygulanıyor. Jawline ile tatmin edici bir yüz hedeflendiğini belirten doktorlarımız, çene dolgusuyla aynı zamanda güçlü bir profil de oluşturulduğunun altını çiziyor.
Jawline Dolgusu ile Ne Hedeflenir?
Yüzün alt kısmı çene kemiği çizgisi ile şekillenmektedir. Jawline ile çene hattı belirginleştirilerek yüzün V şekli alması hedefleniyor. Mandibula adı verilen çene kemiği veçene ucuna da yapılan dolguyla geride olan çene yapısı ortadan kalkıyor ve yüz ve boyun uyumlu bir halde görünüyor. Sarkan bir gıdı problemi varsa bu problem çene hattı altına gizlenerek görünürlüğü kaybolur. Belirgin, keskin ve dinamik çene yapısı oluşturulur. Belirgin çene yapısı yaşlanmayla beraber zaman içerisinde kaybolur. Bu noktada Jawline dolgusu ile yeniden yapılandırılan çene ile altın oran hedeflenir.

Jawline Dolgusu İçeriğinde Ne Var?
Jawline dolgusu içeriğinde doku hidrasyonunu yani nemliliğini sağlayıcı hyaluronik asit bulunur. Bu madde kendi ağırlığının bin katına kadar su tutma kapasitesine sahiptir. Bu özelliği ile inanılmaz bir bileşen olan hyaluronik asit cilt kırışıklıklarından yara iyileşmesine, osteoartrit tedavisinden cilt yapılandırmasına kadar birçok alanda cilt altı bağlarının güçlenmesini sağlayarak eşsiz bir bakım sağlar. Cilt elastikiyetini artırma özelliği ve sıkılaşma sağlayan hyaluronik asit su moleküllerinin tutularak uygulandığı bölgenin dolgunlaşmasını sağlar.
Jawline Nasıl Uygulanır?
Jawline dolgusu öncesinde alt çene hattı boyunca anestezik krem sürülerek yapılan işlemin konforlu olması sağlanır. Çene ucuna ve çene yanlarına uygulanan dolgu maddesi kişiye özel hastanın ihtiyacına göre belirlenir.
Hyaluronik asit dolgu maddesi cilt altına ve kemik üzerine enjekte edilerek uygulandığı bölgenin dolgunlaşmasını sağlayarak mandibular kemiğinde yükselme sağlanır. Dolgunun uygulanma bölgesi çene ucundan kulaklara doğru uzanan alt çene kemiğidir. Jawline adı verilen bu bölgenin belirginleşmesi sağlanarak dikkat çekici ve keskin yüz hatlarına sahip olunması sağlanır. Uygulama süresi 15 dakika olan jawline dolgusu son derece küçük ve ince iğnelerle çene ucuna, çene köşelerine ve mandibular kemiği hattına uygulanır. Boyun ile baş bölgesi arasında hat oluşturularak kişinin genç ve dinamik görünmesi sağlanır.
Uygulama sonrasında sertlik görülmesi normaldir. Yaklaşık iki hafta içinde yüz yapısıyla uyumlu hale gelen dolgu ile sertlik de yumuşayarak yüze uyumlu hale gelir.

Etkisi Uzun Sürelimidir?
Piyasada çok farklı markalarda Hyaluronik asit markası bulunuyor. Quartz Klinik olarak dolgu işlemlerimizde her zaman A plus kalitede üst düzey dolgular kullanmaktayız. Kalıcılığı 16-18 ay olan dolgularımızla belirli aralıklarla tekrar eden uygulamalarla kalıcılığı daha uzun süren etkili ve kusursuz görünüm sağlanır.
Jawline Dolgusu Fiyatları Nelerdir?
Sağlık Bakanlığı onaylı merkezlerin internet sitelerinde fiyat belirtmeleri yasal değildir. Jawline  Dolgusu QuartzKlinik’te profesyonel bir şekilde yapılarak yüz hatlarınızla uyumlu bir çene yapısı ortaya çıkarılıyor. Siz de hemen +90 212 241 46 24 numaralı telefon hattımızı arayarak Jawline fiyatları hakkında bilgi alabilir ve randevunuzu hemen oluşturabilirsiniz.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum