Zaman Yolcuğu Yaptığı Kanıtlanan tek insan, Sergei

Zaman yolculuğu, eminim hepimiz için hayal olmaktan öteye gidememiştir. Günümüz teknolojisiyle de bu hayal hiç gerçekleşmeyecek gibi duruyor.

Zaman Yolcuğu Yaptığı Kanıtlanan tek insan, Sergei
31 Ağustos 2018 - 09:08 - Güncelleme: 31 Ağustos 2018 - 09:28
Zaman yolculuğu hakkında bilim adamları ne diyor?

 

Bilim adamlarının son araştırmalarına göre doğanın yardımıyla zaman yolculuğu yapılabilmektedir. Fakat şu da var ki zaman yolculuğunu her an veya hazırlıklı bir şekilde yapamıyoruz. Yani doğanın bir sürprizi halinde gerçekleşiyor.

 

Doğa, bize zaman yolculuğunu nasıl yaptırıyor?

 

Zaman yolcuğu “Zaman kayması” olarak da bilinir. Zaman kaymasının doğa da gerçekleşmesi için belki de milyonlarca yıl geçmelidir. Ama bunu siz de iyi biliyorsunuz ki evrende milyon yıllar sadece birkaç saatmiş gibi gelir. Yani okyanusta küçük su damlasından farksızdır.

 

Bu milyon yıllar içerisinde karadeliklerin, yıldızların ve gezegenlerin birbirleriyle çarpışması anında ortaya çıkan enerji; zamanın kaymasına neden oluyor. Ortaya çıkan enerji sudaki dalgalar gibi etrafa yayılır. (Tabii bu yine milyon yıllar demektir.)

 

Tarih boyunca dünya üzerinde birçok kez zaman kaymasına şahit olunmuştur.

 

Zaman kayması insanı nasıl etkiler?

 

Tarih boyunca birçok kez zaman kaymasının gerçekleştiğini söylemiştim. Peki, bir insan zaman kaymasına maruz kalırsa ne olur? Gelin bunu hep beraberSergei Ponomarenko’ya soralım.

 

Sergei Ponomarenko’da kim oluyor?

 



Sergei; günümüze çok yakın bir zamana, zaman yolculuğu yapan ve zaman kaymasını kanıtlayan en önemli isimdir.

 

Sergei’nin ilk görüldüğü yer Ukrayna’nın başkenti olan Kiev’dir. Yüksek binaları şaşkınlık ve korku ile inceliyordu. Üzerinde 2006 yılının giyimine hiçbir şekilde uymayan elbiseler ve artık antikacılarda bulunan fet marka kamerasıyla görülmüştü.

 

Yüksek binaları böylesine garip bir şekilde seyretmesi, devriyede olan polislerin dikkatini çeker ve Sergei’nin yanına giderler.

 

Sergei, kendisine nasıl yardımcı olacağını soran polise “Pekolava caddesine” nasıl gideceğini sorar. Polis memuru böyle bir caddeyi bilmediğini söyleyince Sergei, bu caddenin “Layafka” bölgesinde olduğunu söyleyerek oraya gitmek istediğini tekrarlar. Adres hakkında hiçbir bilgisi olmayan polis memuru, arabada bekleyen devriye arkadaşının belki bilebileceğini düşünerek yanına çağırır.

 

İki polis memuru ve Sergei, haritayı incelediklerinde böyle bir bölgenin olmadığını görürler. Bu durumu anlayamayan Sergei ve polis memurları şaşkınlık içerisindedirler.

 







Sergei Ponomarenko'nun Kimliği




Sergei kendi dünyasından çok uzakta olduğunun farkına varmıştı. Panik ve korkusu daha artınca polis memurları Sergei’den kimliğini isterler. Sergei’nin cebinden kimlik diye çıkardığı, çok eski bir kâğıt parçasıydı. Bu tür kimlikler yürürlükten kaldırılmıştı.

 

Bu durumdan iyice şüphelenen polis memurları Sergei’i önce karakola sonra da kliniğe götürürler. Klinikte Sergei, doktora başından geçenleri anlatınca en son hatırladığı tarihin 1958 yılı olduğunu ve en son hatırladığı olayın ise elindeki kamerayla çekim yaptığı sırada gökyüzünde ışıklar gördüğünü, çekim bitince de kendini burada bulduğunu söyler.

 

Kendini kanıtlamak için de kamerasındaki negatifleri incelenmesi için verir.

 

Bu garip adamın hikâyesinin ne olduğunu anlamak için, kendisini birkaç gün misafir edecekleri odaya götürürler. Ve ne olur ne olmaz deyip kapısının önüne görevli koyarlar.

 



3. günün sabahında Sergei’in odasına gidildiğinde Sergei ve ona ait bütün eşyaları garip bir şekilde odadan kaybolmuştu. Sergei’den geriye kalan sadece incelenmek için verilen negatiflerdi.

 

Alınan fotoğraflar yıkandığında, Sergei’in arkasında eski binalar olduğu ve onun ilk görüldüğü yerde yüksek binalar yerine daha kısa ve yine eski binalar yer almaktaydı. Fotoğrafların gerçekliği incelendiğinde hiçbir dokunuş yapılmadığı ve orijinal olduğu kesinleşti.

 

Fotoğraflarda Sergei’in yanında bir kadının da olduğu görülüyordu ve bu kadın hakkında inceleme yapıldığında isminin Valentina olduğu öğrenildi.

 

Valentina, Sergei hakkında gerçekleri anlatıyor

 







Sergei Ponomarenko'nun Buz Pateni Partneri - Valentina




 

 

 

 

 

 

 

Valentina ile iletişime geçip Sergei hakkında sorular sorduklarında, aldıkları cevap orada bulunanları bir kez daha şaşırtmaya yetmişti. “Sergei’nin 1958 yılında kaybolduğunu ve ailesinin kayıp ilanı verdiğini söyledi. Hatta evden en son çıktığında üstündeki elbiseleri ve boynuna astığı fet marka bir kamerası olduğunu söyledi.” Bu ifadeler 2006 yılındaki Sergei’nin üstündekilerle aynıydı.

 

Bu durum karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen polisler Sergei hakkında daha fazla inceleme yaparlar. 1960 yılında bir radyo programına katılmıştı ve programda “Sizlere gelecekten haberlerim var. Gelecekte insanlar yemeklerini ısıtmak için fırınlar kullanıyor…” Bunun gibi ifadelerle telefonlardan ve yüksek binalardan bahsetmişti.

 

Sergei’nin bu tür bilgileri biliyor olması klinikte doktoru beklerken dergileri incelediği kliniğin kameralarında görüntülenmiştir.

 

Sergei davası tam bitti derken yeniden başladı

 

Aradan 2 yıl geçtikten sonra Valentina’ya posta gelir. Postada Sergei’nin arkasında yüksek binaların olduğu bir fotoğraf vardı. Fotoğrafta Sergei kaybolduğu yıldaki yaşındaydı.

 

Fotoğrafların gerçekliği incelendiğinde orijinal olduğu belirtildi. Ama bu fotoğrafların kim tarafından ve nasıl geldiği bilinmemektedir. Polisler bu durumu daha fazla üstelemeden dosyayı kapattılar. Sergei Ponomarenko her zaman bir gizem olarak kaldı ve öyle de kalacak…

 

 

Bu içerik YazarLand - Kişisel Blogtarafından üretilmiştir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum