Zonguldak, Sakarya ve Düzce'de sel felaketi!

Sağanak hayatı durdurdu, dereler taştı... İşte son durum Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz'de etkili olan sağanak yağış üç kentte sele neden oldu. Sakarya'da bir vatandaş sulara kapıldı, ekipler seferber oldu. Derelerin taştığı Düzce'de mahsur kalanlar için alarma geçildi. Zonguldak'ta ise bir belde merkezi sular altında kaldı... İşte detaylar...

Zonguldak, Sakarya ve Düzce'de sel felaketi!
07 Temmuz 2021 - 16:53 - Güncelleme: 08 Temmuz 2021 - 10:42

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde aniden başlayan şiddetli yağmur, hayatı olumsuz etkiledi.

Dedeler Mahallesi’nde sağanak sonrası dere taştı. Dere yatağı kenarında evi bulunan Sami Özkul’un ise dışarıda devrilen direkle uğraşırken, sel sularına kapıldığı belirtildi. Özkul için bölgeye sevk edilen arama- kurtarma ekipleri, dere yatağı boyunca çalışma yaptı. Sami Özkul’u arama çalışmalarına devam ediliyor.

SİNİR KRİZİ GEÇİREN KIZI BAYILDI

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde derenin taşması sonucu sel sularına kapılan Sami Özkul’u arama çalışmaları devam ediyor. Sami Özkul’un kızı evlerinin önünde sinir krizi geçirdi. Yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan kadın, “Benim babam buralardadır. Bırakın beni bulayım onu. Benim sesimi duyunca gelir” dedikten sonra baygınlık geçirdi.

 

Son dakika haberi: Zonguldak, Sakarya ve Düzcede sel felaketi Sağanak hayatı durdurdu, dereler taştı... İşte son durum

YORUMLAR

  • 0 Yorum