Alaattin Çakıcı ''YOLSUZLUĞA MİLLET ADINA DUR DEYİN''

Kırıkkale Keskin T Tipi kapalı ceza evinde kalan ve rahatsızlığı nedeni ile Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde tedavi gören Alaattin Çakıcı ''YOLSUZLUĞA MİLLET ADINA DUR DEYİN'' başlıklı mektubunu basın danışmanı Gazeteci Ferhat Aydoğan aracılığı ile kamuoyuna çok önemli açıklamalar yaptı..!

Alaattin Çakıcı ''YOLSUZLUĞA MİLLET ADINA DUR DEYİN''
26 Temmuz 2018 - 20:10
Sayın Cumhur Başkanım

Günlerdir size yazı yazmaktayım. Devletin hasta insan için,Maliye'den Millet adına sağlığı için gönderilen paralar nasıl gasp edildiğini, bu 3 sayfalık Kırıkkale Y.İ.H Başhekim vekili ve hastane Müdürü Ali Ünal'ın savcılığa verilerek 3 sayfalık dilekçe İçişleri Bakanlığına gönderilmek üzere suç duyurusunda bulunmak için her ikisinde kaleme aldığı 3 sayfalık yolsuzluk ve şikayet dilekçesini basına açıklayarak ; Adelet diyorsunuz,partinizin ismi Adalet ve Kalkınma Partisi,eğer Adalet'e inanmış ve ilke edinmiş iseniz gereğinin millet huzurunda yapılmasını saygılarımla Arz ederim

Başhekim vekili İlhan Kuytak ve Hastane müdürü Ali Ünal 3 sayfalık şikayet dilekçesini vermek için saat 14.10'da adliyenin kamera sisteminde ve dilekçeleri alınmayıp başsavcıda uzun süre oturduktan sonra soruşturma savcısına yönlendiriliyor. İfade vermek için değil suç duyurusunda bulunmak için 2 saat oyalanıp İhtisas Hastanaesi ve İl Sağlık Müdürlüğündeki çete saat 16.30'da valiliğin emri ile DR Tolga Beyi Başhekimliğie atayıp kendilerine de bu dilekçenizi yarın bilgisayardan yazıp getirin demişlerdir. Hepsi adliye kamera kayıtlarında mevcuttur.

Not : Bu şikayeti savcılık kabul etmedi. EBYS sistemi ile şikayetlerini yaptılar. Şikayet dilekçesinin akşam alınmayıp 1 gün sonra sabah 09.00'da alınacağının söylenmesi zaman kazanma olabilir. Bu geçen zaman esnasında deliller yok edilebilir. Hastanede yangın çıkması, su baskını olabilir. Bu gibi durumlara karşı da emniyet ve koruma tedbirleri acilen alınmalıdır.

ALAATTİN ÇAKICI

YORUMLAR

  • 0 Yorum