Bulgar kahinden şaşırtıcı 2018 tahminleri

Tarih boyunca yaptığı kehanetleri ile uluslararası kamuoyunda tanınan ve 1996'da hayatını kaybeden Bulgar Baba Vanga'nın 2018 için iki kehanette bulunduğu ortaya çıktı. 11 Eylül saldırılarını bilen Baba Vanga iddiaya göre Venüs ve Çin ile ilgili tahminlerde bulundu.

Bulgar kahinden şaşırtıcı 2018 tahminleri
25 Aralık 2017 - 09:56 - Güncelleme: 25 Aralık 2017 - 20:34
Bulgaristan’da yaşayan ve kahanetleriyle ölümünden sonra bile konuşulmaya devam eden Baba Vanga’nın 2018 tahminleri uluslararası basının gündemine oturdu. İngiltere’nin çok satan gazetelerinden The Sun, Baba Vanga’nın 11 Eylül saldırılarını ve IŞİD hakkında doğru tespitler yaptığını okuyucularına aktarırken, 2018 için de iki önemli tespitte bulunduğunu kaydetti.

Balkanlar’ın Nostradamus’unun 2018’deki tahminleri ise bir hayli şaşırtıcı ve gerçekleşme olasılığı yüksek. Baba Vanga’nın 2018 için yaptığı ilk tahmin Çin ile ilgili. Kahinleriyle bilinen Baba Vanga, 2018’de Çin’in ABD’yi geçerek Dünya’nın “Yeni süper gücü” olacağını iddia ediyor.

kehanet

 


Son yıllarda ekonomisi yükselen Çin’in 1970’lerde dünya ekonomisine katkısı %4.1’ken bu rakam 2015’te %15.6’ya çıkmıştı. Gazetenin aktardığı haberde, Baba Vanga’nın bu tahmininin gerçekleşme olasılığı olduğu belirtilirken, Baba Vanga’nın ikinci tahmini ise uzayla ilgili.


Baba Va

 


Baba Vanga’nın kehabetleri her dönem gündeme geliyor.


Uzmanlara göre Baba Vanga, 2018’de Venüs’le ilgili bir gelişme yaşanacağını aktarıyor. Venüs’te yeni bir enerji formunun keşfedileceğini öngören Baba Vanga’nın bu kehanetinin de gerçekleşme ihtimali var. Her ne kadar resmi olarak Venüs’e bir uzay görevi planlanmamışken 2018’in ilk yarısında bilim insanı Eugene Parker’a ithafen isimlendirilen Parker Solar Probe, uzay mekiği Güneş etrafında incelemelerde bulunmak üzere gönderilecek.

Her ne kadar bu mekik Venüs’e inmese de gezegenin çekim gücünü kullanarak Güneş’in etrafında seyahat edebilecek. The Sun’da yer alan habere göre güneş etrafındaki manyetik alanın yapısını incelemeyi hedefleyen uzmanlar burada yeni bir keşifte bulunmayı ümit ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum