İbrahim Karagül yazdı İslam içi Armageddon, Kasım Süleymani ve Kabe Savaşı..

Endişe ettiğim, ürktüğüm o tehlikeye çok önceden dikkat çekmiştim. Sadece bir endişe değildi çünkü.

İbrahim Karagül yazdı İslam içi Armageddon, Kasım Süleymani ve Kabe Savaşı..
22 Haziran 2016 - 11:10
 Bölge, ülkelerimiz, hepimiz oraya doğru sürükleniyorduk. Bazılarının Armageddon diye bilinen ve yıllardır beslenen kıyamet savaşı senaryosu yeniden formatlanıyordu çünkü.

ABD'li neoconların, İsrail aşırı sağının pompaladığı, “Tanrı'yı kıyamete zorlayarak” Armageddon savaşını erkene alma düşüncesi, Müslümanların kendi içinde kıyamet savaşına dönüştürülüyordu. Çok kirli, kanlı bir senaryo hazırlanıyordu ve bizler hala buna, bugün bile uyanabilmiş değiliz.

İslam içi Armageddon

Bizim kıyamet savaşımız, bize dayatılan, altyapısı oluşturulan, inci ince işlenen, mezhep savaşı projesiydi. Armageddon efsanesi İslam içi Armageddon'a dönüştürülüyor, “Savaş İslam'ın kalbine yerleşecek, İslam kendi içinde savaşacak” tezleri bu yollar gerçeğe dönüştürülmek isteniyor.

Maalesef, ne yazık ki, Türkiye ve bölgedeki gruplar, günübirlik kavgaların ötesine geçip resmin tamamını göremiyorlar. Bu kadar savaş, acı, yıkım bile onları uyandırmaya maalesef yetebilmiş değil. Bugün bile bu projeyi anlayabilmiş değiliz. Herkes birbirine küfrederken, herkes üç beş kuruşluk hesaplarla Müslümanlar adına hükümler verirken bizim bu kaos fırtınasından kurtulmamız imkansız görünüyor.

Yazının devamı için tıklayın >>

YORUMLAR

  • 0 Yorum