Seyirci sakin futbolcular öfkeli Hakem iyi

Beşiktaş-Fenerbahçe ilk maçına gergin anlar damgasını vurdu. 2-2'lik Beşiktaş Fenerbahçe maçında goller Negredo, Soldado, Şener Özbayraklı ve Talisca'dan geldi. Maçta Fenerbahçe'den Alper Potuk ve Volkan Demirel, Beşiktaş'tan ise Quaresma kırmızı kart görerek takımlarını eksik bıraktı.

Seyirci sakin futbolcular öfkeli Hakem iyi
01 Mart 2018 - 22:52 - Güncelleme: 02 Mart 2018 - 11:09
Karşılaşmaya iki takım da kontrollü başlarken, ilk golü Beşiktaş buldu. 14. dakikada Talisca'nın pasında topla buluşan Negredo kaleci Volkan Demirel'i ekarte etti ve sol ayağıyla yaptığı güzel plase ile Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi. 3 dakika sonra bir başka İspanyol, Soldado sahneye çıktı. Mehmet Topal'ın arka direğe ortasına gelişine güzel bir vuruş yapan Soldado skoru 1-1'e getirdi.



36'da Caner'in şutu direkten dönerken, 42. dakikada Talisca'nın şutunu Volkan Demirel kurtardı, dönen topta Lens'in şutunda Skrtel gole izin vermedi. Dakikalar 44'ü gösterdiğinde ise bir pozisyonda yaşanan tartışma sonrası Alper Potuk, Tolgay'a müdahalesi nedeniyle ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek Fenerbahçe'yi 10 kişi bıraktı.



45. dakikada hızlı hücuma çıkan Beşiktaş'ta ağır davranan Lens, pas vermek yerine şut çekmeyi denedi ama Hasan Ali araya girdi ve mutlak golü önledi. 45+2. dakikada ise Şener Özbayraklı sağ çaprazdan attığı golle Fenerbahçe devreye 2-1 önde götürdü. 



Maçın ikinci yarısı da tıpkı ilk 45 dakika gibi gergin başladı. 52. dakikada oyuna ikinci yarıda giren Quaresma, Josef De Souza ile yaşadığı tartışma sonrası rakibine yaptığı müdahale nedeniyle hakem Fırat Aydınus tarafından direkt kırmızı kart görerek Beşiktaş'ı 10 kişi bıraktı.76. dakikada Volkan Demirel, hakem Fırat Aydınus'a yaptığı itirazlar sebebiyle ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek Fenerbahçe'yi sahada 9 kişi bıraktı. Dakikalar 82'yi gösterdiğinde Talisca yaptığı kafa vuruşuyla kaleci Kameni'yi avladı ve skoru 2-2'ye getirdi.



Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Beşiktaş-Fenerbahçe maçı 4 gol, 3 kırmızı kartla sona erdi. Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci maçı Fenerbahçe'nin sahası Ülker Stadı'nda oynanacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum