2022 yılına işaret etti! "Galaksiler arası savaş başlayacak"

Tarih verdi! 2714 yılından gelen zaman yolcusu Dünya’nın uzaylı istilasına uğrayacağını iddia etti

2022 yılına işaret etti! "Galaksiler arası savaş başlayacak"
13 Kasım 2021 - 10:47

Kendisini '2714'ten zaman yolcusu' ilan eden bir kişi, uzaylıların galaksiler arası bir savaş başlatmak için Dünya’yı istila edeceğini söyledi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sözde zaman yolcusu 2022 yılına işaret etti. Önümüzdeki sene içinde insanlığı bekleyen durumlara dair ilginç açıklamalar yaptı.

2714 yılından geldiğini söyleyen zaman yolcusu, TikTok’ta ‘aesthetictimewarper’ adıyla gelecekte insanlığı bekleyen gelişmelere dair bilgiler vermeye devam ediyor. Sosyal medyada bir meteor yağmurunun Dünya'ya çarpacağını ve uzaylıları beraberinde korkunç bir kehanet içinde getireceğini öngören bir gönderi yapan zaman yolcusu tarih vermeyi ihmal etmedi.

Zaman yolcusu olduğunu iddia ettiler! “Obama ile Mars’ta karşılaştık”Zaman yolcusu olduğunu iddia ettiler! “Obama ile Mars’ta karşılaştık”

İNSAN-BALIK KARIŞIMI BİR CANLI ORTAYA ÇIKACAK

Efsanevi batık şehir olarak kabul edilen Atlantis’in 2022 yılında Atlantik Okyanusu’nda bulunacağını ve insan-balık karışımının ortaya çıkacağını söyledi. NASA'nın Ağustos ayında aynalı bir Dünya bulacağını ve Ekim ayında sekiz insanın Güneş'in aşırı enerjisinden süper güçler alacağını söyledi.

Zaman yolcusunun dikkat çeken diğer bir kehaneti ise meteor yağmuruna ilişkin oldu. Meteor yağmurunun 2 hafta süreceğini ifade eden zaman yolcusu kuzey yarımkürede Nozic mesajını içeren bir işaretin ortaya çıkacağını belirtti. Zaman yolcusu, “Meteorlardan biri diğerlerinden farklı görünecek, çünkü o, Dünya'ya inen ve ilk Nozic Savaşı için hazırlıklara başlayan bir gemi olacak” dedi.

Zaman yolcusu olduğunu iddia eden Gerald Gardner, kehanetleriyle şaşırttıZaman yolcusu olduğunu iddia eden Gerald Gardner, kehanetleriyle şaşırttı

MİLYONLARCA KİŞİ İZLEDİ

Zaman yolcusunun gönderisi 3.9 milyondan fazla beğeni aldı ve binlerce yoruma ulaştı. Çoğu kullanıcı iddialarına inanmamayı tercih ederken bazıları ise bilimsel kanıt bulunmamasına rağmen zaman yolcusunu destekleyen yorumlar gönderdi.

2027 yılından geldiğini iddia eden zaman yolcusu dünyada tek başına olduğunu söyledi! “Kıyamet herkesi öldürdü”2027 yılından geldiğini iddia eden zaman yolcusu dünyada tek başına olduğunu söyledi! “Kıyamet herkesi öldürdü”

YORUMLAR

  • 0 Yorum