8 Aralık İkizler burcunda Dolunay burç yorumları

Astroloji: 8 Aralık İkizler burcunda Dolunay burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

8 Aralık İkizler burcunda Dolunay burç yorumları
08 Aralık 2022 - 09:22 - Güncelleme: 09 Aralık 2022 - 10:08

. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

Genel etkiler: Dolunay İkizler burcundayken değişim ve spontanelik ihtiyacı kendini gösterir. Duygularınızı düşünmekte ve bunları başkalarıyla paylaşma eğilimi vardır. Konuşkan olabilirsiniz, ustaca ve kolaylıkla konuşursunuz. Bu yetenek edebiyatta, gazetecilikte veya danışmanlıkta kullanılabilir. Sağlık açısından omuzlar, kollar, eller, solunum sistemi, bronşlar, akciğerler Dolunay döneminde daha hassas olduğu için ekstra dikkat etmemiz gerekir.

 

8 Aralık İkizler burcunda Dolunay burç yorumları

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: 8 Aralık’ta gerçekleşecek dolunay ile kendiniz ve çalışmalarınızla ilgili eksikleri fark ediyorsunuz. Asıl amacınızı daha iyi anlamak için fevri hareketlerden uzak durun. Amacınızın, fikirlerinizi uygulanabilir hale getirmek olduğunu görerek farkındalıkla ilerleyebilirsiniz. Ortaya çıkan söylentilere ve elektronik cihazlarınızın yedeklenmesine özen gösterin. Geçmiş projeleriniz tekrar önünüze gelebilir.

Dolunay size en çok inançlarınız, fikirleriniz ve yakın çevre ilişkileri alanında etki edecek. Özellikle işle ilgili beklenmedik haberler alabilirsiniz. Ancak bu dönemde özellikle ani çıkış yapmaktan, otorite figürleri ile inatlaşmalardan, gerginliklerden uzak durmanız gerekiyor. İletişim şeklinize dikkat etmelisiniz. Hedef odaklı konuşmalısınız. Bir diğer yandan kendinize olan güveninizi kaybetmeyin. Bu sayede ilerleyebileceksiniz.

Kendinizle ve dış dünyayla kurduğunuz iletişimi düzenlemek dolunay ödevleriniz arasında. İletişim araçlarını etkin olarak kullanmak, hayatınızın bundan sonrası için önemli bir gerekliliktir. Bu adımın faydalarını çeşitli alanlardaki eğitim ve ticari alışverişlerde oldukça fazla göreceksiniz. Eski anlaşmalarınız, eski sözleşmelerinizi yeniden gündeme alabilirsiniz. Ve onlarla ilgili olumlu sonuçlar ilerleyen süreçte elde edilebilir. Bu projelerle ilgili etik davranırsanız ilerleyen gunlerde daha kazanç elde edersiniz.

Dolunay sırasında zihniniz meşgul olacak, ancak sözlerinizi sıkı bir şekilde kavramaya çalışmalısınız. Geri giden Ay ve Mars arasındaki bir kavuşum, özellikle kendinizi köşeye sıkıştırılmış veya savunmacı hissetmeye başlarsanız, düşünmeden konuşmanıza neden olabilir. Geçmişten gelen hatalar da sizi rahatsız etmek için geri gelebilir ve geçmişle yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Önünüzdeki yolda birkaç tümsek olsa bile, hemen şimdi geri gitme dürtüsüne karşı koyun.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: 8 Aralık’ta gerçekleşecek dolunay ile işinize ve beklentilerinize yöneliyorsunuz. Finansal anlamda sizi sarsacak durumlar olabilir. Özellikle ekstra kazanç elde etmek için yapmış olduğunuz mücadele ile ilgili birtakım problemler ile yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Bu dönem sağlığınıza, gelir ve gider dengenizi dikkat etmenizde fayda var. İş birliklerinin size kattıklarıyla kendinizi geliştirebilirsiniz.

Partnerinizle iletişiminizi düzene sokarken, eşzamanlılıklar için gözlerinizi dört açmanızda fayda var. Özellikle rüyalarınıza bambaşka bir gözden görmeye başlamalısınız. Gezegen yerleşimleri aynı zamanda aşk hayatınızda bazı ciddi sihirlerin kilidini açmaya hazırlanıyor, bu yüzden kalbinizi yeni arkadaşlığa açtığınızdan emin olun.

Dolunay’dan özellikle sahip olduğunuz, kendi paranız ve değerleriniz üzerinden etki alacaksınız. Bu açıdan ticaret veya hukuk alanlarında hiç beklemediğiniz gelişmeler olabilir. Bu dönemde gizli düşmanlıklar da ortaya çıkabilir gibi görünüyor. Bu dönemde fanatizmden uzak durmak, kendi merkezinizde kalmanız gerekiyor. İşinize odaklanırken herkesin faydasını gözetmelisiniz. Bu sayede kazançlarınızı geliştirme fırsatı yakalayacaksınız.

Şimdiye kadar özellikle maddi konularda fazla esnek davranmış olabilirsiniz. Maneviyata daha derin anlamlar yüklemenize itirazım olamaz, ancak mana-madde arasında ayrımın kalmadığı dönemlerden geçmekteyiz. O sebeple maddi konularda da kendinize haksızlık etmediğinizden emin olun. Kafa karışıklığı yaşadığınız konularda nasıl ilerlemeniz gerektiğini artık görüyorsunuz. Değerlerinizi sahipleniyorsunuz.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: 8 Aralık’ta burcunuzda gerçekleşecek dolunay ile ne istediğinizi belirliyorsunuz. Davranışlarınızın yanlış anlaşılmalara ve krizlere ne şekilde etki ettiğini görebilirsiniz. Zihinsel ve fiziksel anlamda daha geniş bir bakış açısı kazanmalısınız. Yüzeysel karar ve ilişkileri değiştiriyorsunuz. Hayatınızda şu anda uğraş verdiğiniz konularla ilgili ilişkiler, çalışma hayatınızla ilgili sonuçlar alabilirsiniz.

Bu dolunay sizin ikili ilişkiler alanınızda gerçekleşiyor. İsteklerinize odaklanacaksınız. Bir ilişkiniz varsa krizler yaşayabilirsiniz. Ancak olaylara daha iyimser yaklaşmanız gerekiyor. Geniş düşünmek size çıkış yolunu daha rahat gösterecek. Kendiniz olmanıza, istediğiniz gibi yaşamanıza engel olan ne varsa geride bırakabilirsiniz. Evlilik ve iş ortaklarınızla ilgili her konuda yenilenmeye ve yeni adımlar atmaya hazırlıklı hale gelmelisiniz. Kendinize ve iş birliği içinde olduğunuz kişilere adaletli davrandığınız oranda hayattan destek göreceksiniz.

Dolynay aynı zamanda yolunuza güç, cazibe ve popülerlik getirecek. Ay ve Mars arasındaki bir kavuşum, içinizdeki derin tutkuları harekete geçirerek sizi kalbinizin arzularına doğru yönlendirecek. Duygularınızı tanımlama konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. Bu yüzden yeni ilişkiler söz konusu olduğunda kendinizi aşmamaya çalışın. Sosyal ilişkilerinizi destekleyecek durumlardan yararlanmak için odağınızı yönlendirdiğiniz yönler konusunda dikkatli olun.

Merkür’ün Oğlak burcundaki transitinin de etkisiyle al-ver dengenizin hesabını tutma eğilimleri gösterebilirsiniz. Hesap kitap yapmak isteyebilir, yıllık planda kayıp ve kazançlarınızı gözlemlemek gerekebilir. Masraflarınıza istinaden ek kredi çekimleri yapmış olabilirsiniz. Dolayısıyla ödemelerinizi ön plana alarak bütçenizi yeniden düzenleyeceğiniz bir süreç.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 8 Aralık’ta gerçekleşecek dolunay ile olaylara karşı tutumunuzu gözden geçiriyorsunuz. Dedikodu ve yalan haberlere olan yaklaşımınıza dikkat etmelisiniz. Takıntılardan uzak durup büyük resmi görün. Günlük akışınızı geniş çaplı hale getiren hazırlıklarınız sonuçlanmaya başlayabilir. Bu Dolunay sizin için kadersel geçişleri tetikliyor. Ani çıkan sorunlar, sizin dışınızda gerçekleşen konular size gelebilir dikkat! Ana odaklanmanızda fayda var.

Dolunay, haritanızın bilinçaltını yöneten alanında hareket ediyor ve bu durum geçmişteki bazı konuları hatırlamanıza neden olabilir. İç sesinize yeterince kulak vermediyseniz düşük enerji hissetmeye başlayabilirsiniz, bu da yalnızlık ve huzura öncelik vermenizi önemli hale getirir. Ruhunuz şu anda üzerinize birkaç bomba atarsa şaşırmayın, çünkü aydınlanma anları muhtemelen bu patlamaların sonrasında yaşanacak.

Dolunay sizi daha çok elinizde olmayan, dış faktörlere dayalı ve sizin dışınızda gelişen olaylar konusunda etkileyecek. Bu dönemde özel hayatınızla ilgili saklı kalmış bazı olayları, konuları öğrenebilirsiniz. Daha kabullenici ve objektif olmayı başarabilirseniz, kendinizi daha hissedeceksiniz. Detaylara takılmak yerine resmin geneline bakın. Çıkış yolu orada!

Hayatta sıkışmış hissetmenize sebep olan her türlü kaygıdan uzaklaşabilmelisiniz. Artık bağımlılıklar değil, gerçek bağlılıklar sizi güvende hissettirecektir. İş ve çalışma ortamınız dahil günlük hayata dair her konuda değişim başlayabilir. En derin korkularınızla başa çıkabildiğinizde en büyük ödüllere erişebilirsiniz.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: 8 Aralık’ta gerçekleşecek dolunay, sosyal çevrenizde kırılma noktaları yaşatabilir. Fevri hareketlerden uzak durmalı ve sağlık iletişim kurmaya odaklanmalısınız. Böylelikle ilişkilerinizde ve girişimlerinizde fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ticari girişim ve yatırımlarınız sonuç verebilir. Dolunay’ın etkisi grup çalışmalarınızı, hayatınızda yer alan bazı arkadaşlıklarınızın biteceğini göstermekte. Unutmayın ki her bitiş yeni başlangıçları da beraberinde getirecektir.

Kendinizi yeni fikirlere ve deneyimlerle donatmak, egonuzu ve güç duygunuzu yükseltecek, sizi zaten muhteşem halinizin daha güvenli ve çok yönlü bir versiyonuna dönüştürecek. Meşgul kalmanın yollarını bulabilirseniz minnet duygusuyla dolacaksnız. Bu nedenle programınızdaki büyük boşlukları doldurduğunuzdan emin olun.

Bu dönemde kalabalık gruplar ve yakın arkadaşlarınızla zaman geçirmek yaşadığınızı hissetmenizi sağlıyor. Şimdi, geleceğe yönelik sağlam planlar yapmak ve bunları hayata geçirmek için önemli bir zaman dilimindesiniz. Toplumsal faaliyetlere de katkı sunmaya devam ederek geleceğinize dair büyük adımlar atabilirsiniz.

İş arkadaşlarınız veya para kazanma alanlarınız nedeniyle bir araya geldiğiniz kişilerle farklı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sakin kalmaya gayret etmeniz gerekiyor. İletişimde adil olma yoluna gitmelisiniz. Böylece hem iş hem de sağlık yönünden daha rahat edeceksiniz. Merkür’ün Oğlak burcundaki transitinin de etkisiyle daha sistematik çalışma isteğine bürünebilirsiniz. Her şeyi vaktinde hazır görmek isteyebilirsiniz. Rutin hayatınızda sağlayacağınız düzenin de belirli kuralları olması gerektiği kanaatine varabilirsiniz.

başak burcu

Başak burç yorumu

Başak burç yorumları: 8 Aralık’ta gerçekleşecek dolunay, kariyerinizi mercek altına alıyor. Sorumluluklarınızın üzerine ekleme yapmak ya da farklı bir yola gitmek isteyebilirsiniz. Bu noktada, koşulları her anlamda değerlendirmenizde fayda var. Böylelikle nasıl bir değişiklik yapmanız gerektiğini anlayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi iyileştirmek için kendi tutumunuzun farkında olmalısınız.

Kendinize her zamankinden daha fazla zaman ayırmak isteyeceksiniz. Durumları değerlendirerek iç sesinizi dinleyecek ve kendiniz için en doğru yolu bulmak adına adım atacaksınız. Aileniz ve arkadaşlarınız için hediyeler hazırlamak, profesyonel yaşamınızda yer kaplayan stresten geçici olarak uzaklaşmanıza yardımcı olurken aynı zamanda kalbinizi sevgiule doldurabilir. Nazik jestler veya düşünceli hediyelerle kendinizi ifade etmek, size bu dünyadaki iyilikleri hatırlatır ve en önemli bağlarınızı güçlendirmeye yardımcı olur.

Bu dolunay sizi kariyerinizi, toplumsal alanlardaki görevleriniz, statünüz yönünden etkiliyor. Aldığınız sorumluluklarda riskli kararlar almaktan kaçınmanız gerekiyor. Yeri geldiğinde esnek olmalı ve planları değiştirmelisiniz, aynı planda ısrarcı olmamalısınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle veya çalışanlarınızla işbirliği içinde olursanız kazançlı çıkacaksınız. Negatif insanlardan uzaklaşın ve işinize odaklanın. Dolunay’ın etkisi kariyer alanınızdaki değişime vurgu yapmakta. Ani iş değişikliği, iş bırakmaları yaşayabilirsiniz.

 

Bir kariyer planınız ve bu planı hayata geçirebilmek için bir stratejiniz olmalı. Hayatınıza evde saklanarak devam edemezsiniz. Başlayan süreç, iş-statü konusuna öncelik vermenizi zorunlu hale getiriyor. Toplumsal imajınızın ne şekilde biçimlenmesini istediğinize karar vererek harekete geçin. Merkür’ün Oğlak burcundaki transitinin de etkisiyle hobileriniz ve yaratıcılığınızı ön plana çıkartacak konulara daha çok eğilebilir ve kararlı bir tutum içerisine girebilirsiniz. Aşktan yana sevineceğiniz, evliyseniz bebek kararı alacağınız zaman dilimleri.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: 8 Aralık’ta gerçekleşecek dolunay ile hayata nasıl baktığınızı görüyorsunuz. İnançlarınızla alakalı yanılgı ve kararsızlıklardan kurtuluyorsunuz. Hayatınızı pratikleştirmek adına eksiklerinizi fark ederken enerjinizi korumalı ve kendinizi yetiştirmeye devam etmelisiniz. Dolunay’ın etkisi sosyal medya, uluslararası konularla ilgili alanda vermiş olduğunuz mücadelenin sonucunu deneyimleyeceğiniz bir sürecin içerisindesiniz. Sistemli ve programlı çalıştığınızda emeklerinizin karşılığını alacaksınız.

Bu dolunay, sizin için yılın en büyülü günlerinden biri olarak hareket ediyor. Çünkü Ay, haritanızın maneviyatı yöneten bölümünde tutkulu Mars’la da yakınlaşıyor. Evren, hayalleriniz için harekete geçmenizi teşvik ediyor ve yolunuza çıkan tüm fırsatları veya nimetleri takip etmeniz önemli olacak.

hayata bakışınız, yurtdışı bağlantılı işler, hukuki ve akademik konularla ilgili etki alıyorsunuz. Uzak akrabalarınızdan veya uzaklarda yaşayan yakınlarınızdan beklenmedik haberler alma olasılığınız var. Aile içinde fikirleriniz konusunda ısrarcı ve dayatmacı olmayın. Bu türde davranan kişilerle tartışmalardan uzak durun. Olaylara yaratıcı çözümler getirmeye çalışmanız ve işin keyifli yanlarından bakmaya çalışırsanız kendinizi daha hissedecek ve daha iyi sonuçlar alacaksınız.

Bu hayatta en çok kendinize adaletsiz davranmış olabilirsiniz. Şimdi, yeni bir bakış açısında ve yaşam biçimini devreye almaya ihtiyacınız var. Sahip olduğunuz elastikiyetin sizi gerçek hayallerinize doğru taşıyacağını fark edeceksiniz. Yaşama yüklediğiniz anlam değiştiğinde, kendinizi daha değerli ve başarılı hissedeceğinize şüphe yok. Merkür’ün Oğlak burcundaki transitinin de etkisiyle aile içerisindeki otoritenizi geri kazanabilir ve artık kendi kurallarınızı uygulamak istediğinizden dem vurabilirsiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burç yorumu

Akrep burç yorumları: 8 Aralık’taki dolunay, ek gelir ve borçlanma gibi konuları belirginleştirebilir. Güvenmediğiniz meselelerin sonuçlarını görerek nasıl davranmanız gerektiğini fark ediyorsunuz. İkili ilişkilerinizin size sağladığı faydayı ve ailenize ne verdiğinizi fark etmelisiniz.

Merkür Oğlak transitinin de etkisiyle; iletişimde “Söz senettir” diyecek ve “Sözünün eri” olacaksınız. Size iyi gelecek bir dönem başlıyor. Aynı zamanda kısa bir yolculuk da gündemde. Kardeşlerinizden gelecek olan maddi, manevi güzel destekler alacaksınız. Yapacağınız mali girişimlerin sonuçlarından emin olmanız, sıkışıklık yaşamanızı önleyecektir.

Dolunay’ın etkisi finansal anlamda ani çıkan ödemelerinizle ilgili sorunları açığa çıkaracak. Bu açıdan derin bir nefes alıp ödemelerinizle ilgili plan çıkarın ve planınıza sadık kalın. Bu süreçte giderler, borçlar, paylaşımlı paralar ve korkularınız ile sınanabilirsiniz. Beklenmedik krizler çıkabilir, bunları çözmeniz gerekebilir. Örneğin yakın çevrenize mali konularda destek olmanız gerekebilir.

Bu dönemde ikili ilişkiler alanında kendinizi çok güvende hissetmemeniz olası. İletişim şekliniz daha dengeli ve var olan dengeleri de gözetecek şekilde olmalı. Bu sayede ikili ilişkiler alanında daha rahat edeceksiniz. Dolunayın sizin için anlamı, müşterek değerlere sahip olduğunuz kişilerle bir araya gelebilmek olacaktır. Yepyeni maddi ve manevi değerlere sahip olmanızı sağlayacak çeşitli iş birllikleri içine girebilirsiniz. Kuracağınız ruhsal, duygusal, zihinsel ya da fiziksel bağlantılar geleceğinizi etkileyecek öneme sahip olabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: 8 Aralık’ta gerçekleşecek dolunay ilişkilerinizi gündeme getiriyor. İlişki içerisinde yaptıklarınızın ya da yapmadıklarınızın önemli hale gelmesiyle yaşadıklarınızı anlamlandırabilir ve somut kararlar alabilirsiniz. Ortaklıklarınızda kime güvenmeniz gerektiğini görebilirsiniz. Çalışmalarınızdan gelir elde edebilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki ak ve karayı çıkartan bir Dolunay yaşayabilirsiniz. Bu açıdan sakin kalıp gerçeklerin aslında hayrınıza yaşandığını bilerek ilerlemenizde fayda var.

Bu Dolunay, haritanızın sosyal tarafınızı yöneten bölümünü harekete geçirecek ve başkalarına yardım etmek için ilham alacaksınız. Yıldızlar ayrıca vücudunuza biraz ekstra şefkat göstermenizi de istiyor. Bu nedenle bol su içerek ve besleyici yemekler yiyerek sağlığınıza öncelik verdiğinizden emin olun.

Bu dolunaydan en fazla etki alacak burçlardan biri de sizsiniz. Bu dolunay sizin ortaklıklar ve ikili ilişkiler alanında gerçekleşiyor. Sahip olduklarınızı, sahip olduğunuzu düşündüğünüz şeyleri sorgulayabilirsiniz. Maddi konularda beklenmedik gelişmeler var. Aşk hayatında ise daha somut sonuçlar istediğiniz bir dönemdesiniz. Bu nedenle bu alanlarda karşınızdaki insanla çatışmaya girebilirsiniz. İletişimde esnek davranmalısınız. Böylece daha olumlu sonuçlar alabileceksiniz.

İkili ilişkiler açısından yeni kararlar alacağınız ve farklı bağlar kuracağınız bir döneme girmiş olabilirsiniz. Sizin evlilik ve ortaklıklar açısından fikri ve fiziki bir değişime hazır olmanızı önerebilirim. Şu an başlayan her türlü ilişkinin geleceğiniz üzerinde etkin olabilir. Bu dönemde Merkür Oğlak transitinin de etkisiyle kendi kişisel değerlerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Bugüne kadar kazanç kapılarınızdaki hakkınızı talep etmemiş olmanız, bugünden sonra da etmeyeceğiniz anlamına gelmemeli. Finansal anlamda size ek gelir sağlayacak yeni bir gelir kaynağına ulaşacağınız bir dönem olabilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burç yorumu

Oğlak burç yorumları: 8 Aralık’ta gerçekleşecek dolunay, iş koşullarınızı ve beklentilerinizi mercek altına alıyor. Çalışmalarınızın sonuçlanacağı bu süreçte farklı insanlarla konuşabilirsiniz. Yoğun temponuzda ilişkilerinize ve sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Önemsemediğiniz fiziksel sorunlara karşı önlem almalısınız. Çalışma hayatınız ve aile bireylerinin sağlık sorunlarını açığa çıkaran bir Dolunay deneyimleyeceksiniz, bu açıdan mantığınızla hareket etmek de fayda var.

Sağlık ve çalışma ortamı ile ilgili alanlarda direkt sizin içinde olduğunuz ilginç gelişmelere şahitlik edebilirsiniz. Aile içinde kırıcı konuşmalardan veya buna ortam hazırlayabilecek durumlardan kaçının. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler olabilir. Kazançlarınıza odaklanmanız gereken bir dönemdesiniz. Böylece iş hayatında olumlu sonuçlar elde edeceksiniz.

Yaşamınızın büyük bölümü iş ve çalışma ortamında geçiyor olmalı. Hayatınızı olumsuz etkileyecek oranda işe gömülmediğinizden emin olmanız önemlidir. Günlük hayatın sorumluluklarını yerine getirmekten yorulmuş olmanız muhtemeldir. Şimdi, kendinize nefes alacak zaman açmak rutini yeniden yapılandırma vakti.

Merkür de sizin burcunuzda seyahatine başladı. Bu dönemde kendinizden daha emin konuşmalar içerisinde bulunabilirsiniz. “Ben her şeyin üstesinden gelebilirim, kimseye ihtiyacım yok” diyebilir yersiz ego savaşlarına girebilirsiniz. Bu süreçte bir iş teklifi almanız olası. Aynı zamanda evlilik teklifi almanız ve şehir değişikliği yapmanız da mümkün. 10 Aralık itibariyle Venüs’ün de sizin burcunuzda hareket etmeye başlamasıyla toplum içinde dikkat çektiğiniz, beğeni topladığınız bir süreçte olacaksınız. Kendinize yeni bir yol belirleyebiliriz. 22 Aralık itibariyle ise cesaretinizi daha verimli kullanmaya başlayacaksınız.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: 8 Aralık’ta gerçekleşecek dolunay, duygusal konuları ve ilişkilerinizi gündeme getiriyor. İçinizdeki paylaşma kararı alıyorsunuz, yaşadıklarınıza bakarak bir konuşma hazırlayabilirsiniz. Bu noktada, neyi paylaşacağınızdan emin olmalısınız. Şu ana odaklanmalı ve geçmişle kıyaslama yapmaktan kaçınmalısınız.

Dolunay oyuncu tarafınızı tetiklemeye hazırlanıyor. En değerli arkadaşlarınızla kaliteli zaman geçirmek için mükemmel zamanlar olacak, romantik hayatınızda da hareketlilik olabilir. Aşk hayatınızdan hobilerinize kadar pek çok konuda değişim başlayabilir. Yaratıcı yönlerinizi hayattan zevk alacağınız konulara yönlendirmeniz dolunay ödevinizdir. Gruplar ve arkadaşlar açısından da ilginç gelişmeler yaşanabilir.

Dolunay’ın etkisi aşk hayatınızla ilgili olan alanları tetikliyor. Burada var olan sorunlarla, varsa aşk hayatınızı ve varsa çocuklarınızla aranızdaki problemleri ortaya çıkaracak. Sağduyu ile yaklaştığınızda olumlu sonuçlar elde edeceksiniz. Eski ilişkilerinize dair ilginç haberler alabilirsiniz. Olaylardan ziyade duygularınıza odaklanmanız gerekiyor. Bu sayede farkındalık kazanacaksınız. Bu dönemde gizli düşmanlıklar ile uğraşmanız gerekebilir. Ailenizin sizi sınırladığını düşünebilirsiniz. Bu durumlarla ilgili bazı olaylar yaşanabilir.

Bu dönemde Merkür’ün hareketi sizi sessiz ve düşünceli bir kafa yapısında bırakarak daha içe dönük olmanıza neden olacak. İnzivaya çekilme hissi oluşabilir. Ancak bu durumu fırsata çevirmek yeni projeler ve sistemler üretmek için gereken fırsat da olabilir. Arkanızdan iş çeviren kişileri ve yapılan dedikoduları öğreneceksiniz. Bu dönem sağlığınıza özen gösterin. Bu gezegen yerleşimi, yeni yıla kendinizi daha akıllı ve başarılı olmak için daha da motive hissederek girebilmeniz için mevcut durumunuzu gözden geçirmenizi istiyor.

balık burcu burç yorumları

Balık burç yorumu

Balık burç yorumları: 8 Aralık’taki Dolunay aile ve ev kavramlarını mercek altına alıyor. Aile hayatınız etkilenebilir. İstekleriniz doğrultusunda neden hareket edemediğinizi görebilirsiniz. Aile içindeki konuşmaları önemseyin ve elinize geçen fırsatları iyi değerlendirin. Takıntı ve stresten uzak, kendinizi nasıl güvende hissettiğinizi anlamalısınız. Gayrimenkul konuları, taşınma, alım, miras sorunlarını öne çıkartıyor. Gökyüzünün şansını arkanıza alıp çözüm odaklı olmanız sizin için daha doğru olacaktır.

Bu dolunay sizi kendinizi güvenli hissettiğiniz alanlar ve aile alanlarında etkiliyor. Bu dönemde kendinizi hedeflerinizden uzaklaşmış hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilgili beklemedik gelişmeler olabilir. Bu dönemde olayları kontrol etmeye çalışmayın, izleyici olun. Böylece kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Sınırlarınızı anlamak ve kendinizi deneyebilmek için büyük hedeflerden önce kendinize daha küçük adımlar atmayı gösterin. Merkür Oğlak transiti daha stabil kalmanıza yardımcı olabilir, ancak kontrolü bırakmanız ve başkalarının size yardım etmesine izin vermeniz gereken zamanlar olabilir.

 

Aile ve yuvanın sizin için taşıdığı anlam artık yorucu olmaya başlamış olabilir. Geçmişte kendinizi adamak, hatta yok etmek pahasına verdiğiniz tavizlerden vazgeçmelisiniz. Hayatınızı yeni baştan yaratırken yuvada ve güvende hissetme koşullarınızı gözden geçirin. Merkür Oğlak transitinin de etkisiyle sosyal çevrenizle aranıza mesafe koyabilirsiniz. Hayallerinizde bir araç sahibi olmak varsa şimdi ona sahip oluyorsunuz. Kalbiniz boşsa bir teklif alabilirsiniz. İş ve aşkta mutlu bir dönem.

YORUMLAR

  • 0 Yorum