AKP'liler MHP'lileri hastanelik etti

Kırşehir'in Mucur ilçesinde dün, Cumhur İttifakı'nı sarsacak bir olay yaşandı...

AKP'liler MHP'lileri hastanelik etti
25 Mart 2019 - 19:16
Kırşehir'in Mucur ilçesinde dün, Cumhur İttifakı'nı sarsacak bir olay yaşandı...

Dün gece 22.30 sıralarında MHP'nin Mucur Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Köşker’in, MHP'li encümen adayının evine ziyaret gerçekleştirdiği sırada yaşanan olaylar ilçede gerilim yarattı.

MHP’li Hasan Hüseyin Köşker’in ev ziyaretinde olduğu sırada, kardeşi Hulusi Köşker’in de ağabeyinin yanına destek olmaya giderken pusuya düşürüldüğü ifade edildi. 15 araçla yaklaşık 50-60 kişilik bir grubun saldırısına uğrayan Hulusi Köşker, hastanede tedavi altına alındı. Saldıran grubun, Hulusi Köşker’i MHP’li aday Hasan Hüseyin Köşker ile karıştırdığı belirtildi.

Saldırıda, Hulusi Köşker de kırıkların bulunduğu, bir başka kişinin elinin kırıldığı, bir diğer kişinin ise kafasına aldığı darbeden ötürü hafıza kaybı yaşadığı aktarıldı.

Öte yandan, olaylarda, 4 el silah sesinin de duyulduğu iddia edildi.

İşte dün gece Mucur:



 

Yine, Atılgan Yılmaz, geçen ay yaptığı bir konuşmada MHP'li Mucur Belediyesi'ni hedef almıştı. Yılmaz, daha çok istihdam için Mucur Belediyesi'nin AKP'li olması gerektiğini belirtmişti. Yılmaz ayrıca, İŞKUR İl Müdürü M. Ülgen Kaya’nın “Sen başkan olursan 150 kişiyi belediyeye alırız” dediğini de aktarmış, bu sözleriyle de tartışmalara neden olmuştu.

OLAYLAR BUGÜN DE DEVAM ETTİ

Öte yandan, olayların bugün de devam ettiği ifade edildi.

Adliye önünde kalabalık grupların bir araya geldiği ve ilçede gerginliğin çok yüksek olduğu ifade edildi. Olaylarla ilgili olarak 11 kişinin gözaltında olduğu belirtildi.

Adliye önüne Kırşehir Valisi İbrahim Akın’ın gelerek, grupları yatıştırmaya dönük bir konuşma yaptığı, ancak başarılı olamadığı da aktarıldı.

İşte adliye önünde toplanan gruplar:





 

YORUMLAR

  • 0 Yorum