Ankara kazandı

Buket Aydın'ın geri dönüşüyle beraber, "Ankara’daki güçler mi, Demirören Ailesi mi kazanacak" sorusu da yanıt bulmuş oldu.

Ankara kazandı
29 Nisan 2019 - 20:12 - Güncelleme: 29 Nisan 2019 - 20:18
Kanal D Ana Haber Sunucusu Buket Aydın, geçen Cuma akşamı yayına çıkarılmamıştı. Buket Aydın ise, "bülteni ben sunacağım" diyerek stüdyoya girmeye çalışmış, ancak kanal güvenliği kendisini zorla dışarı çıkarmıştı.

Odatv, önceki gün dikkat çeken bir iddayı daha gündeme getirmişti. İddiaya göre, Buket Aydın, Kanal D’ye geri dönebilmek için Ankara’dan birilerini araya koymuştu. Buket Aydın'ın Pazartesi günü yani bugün yine ekranda olacağı konuşulmaya başlanmıştı.

Odatv ise, Buket Aydın ile ilgili iddialar için "Ankara’daki güçler mi, Demirören Ailesi mi kazanacak…" diye sormuştu.

ANKARA KAZANDI

Kısacası, Buket Aydın ile ilgili tartışmaları en ince ayrıntısına kadar Odatv’den okudunuz…

Şimdi...Buket Aydın bugün, kişisel Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Aydın, bu akşam 19.00'da Kanal D'de Ana Haber'le ekranlarda olacağını duyurdu.

Yani...

Buket Aydın'ın geri dönüşüyle beraber, "Ankara’daki güçler mi, Demirören Ailesi mi kazanacak" sorusu da yanıt bulmuş oldu. Böylece "Ankara kazandı..."

Aydın ise paylaşımına, "Yeni saatimiz 19’da akşam görüşmek üzere @KanalD @buketaydinla" notunu düşerken, bir de video paylaştı.

İşte o video ve paylaşım:


YORUMLAR

  • 0 Yorum