Aranızda Cinsel Çekim Var mı Yok mu? İpuçlarını Takip Edin!

Onunlar aranızda adını koyamadığınız bir çekim olduğunu düşünüyor ama ne olduğunu bilmiyor musunuz?

Aranızda Cinsel Çekim Var mı Yok mu? İpuçlarını Takip Edin!
15 Kasım 2019 - 11:15



Aşağıda vereceğimiz madde aranızda cinsel çekim olup olmadığını, onun size karşı ne hissettiğini anlamanıza yardımcı olabilir.




2Vücut dili


  •  



Vücut dili 



Eğer okumayı bilirsek vücut dili bize çok fazla şey anlatır. Mesela aynı ortamdayken vücudu sıklıkla size dönük mü? Bir şeyler anlatırken kolunuza, yüzünüze, elinize nazikçe dokunuyor mu? Bir sonraki randevunuzda bu detaylara dikkat edin.




 

3Garip davranıyorsa…


  •  



Garip davranıyorsa… 



Cinsel anlamda çekim hissetmediğimiz biri yanımıza geldiği zaman ne yapıyorsak onu yapmaya rahatça devam ederiz. Ancak cinsel çekim duyduğumuz biri yanımıza geldiğinde tavırlarımız farkında olmadan değişir, deyim yerindeyse garipleşir. Ona dokunduğunuzda vücudu normalden farklı tepki veriyorsa, gerginleşiyorsa ya da heyecanlandığını hissediyorsanız… Aranızda cinsel çekim var demektir!




4Göz teması


  •  



Göz teması 



Bir rivayete göre biri 8 saniyeden daha uzun süre gözlerinizin içine bakıyorsa sizi arzuluyor demekmiş! Konuşurken gözlerini sizden kaçırmaması, gözlerinizin içine çekinmeden bakması ve bunun sıklıkla olması aranızdaki cinsel çekimin habercisi.




 

5Sessizlikler kötü değil çekici geliyorsa


  •  



Sessizlikler kötü değil çekici geliyorsa 



Uzun süren sessizlikler genelde herkesi rahatsız eder değil mi? Ancak aranızda cinsel çekim olan birisi ile yaşadığınız sessiz anlar rahatsızlıktan daha çok çekicilik verir. Tabii ki saatlerce süren sessizliklerden bahsetmiyoruz. İkisi arasında farka dikkat edin.




6Baş başayken işler değişiyor mu


  •  



Baş başayken işler değişiyor mu? 



Onu dikkatle inceleyin. Arkadaş grubunuzla olduğunuzdaki tavırları ile sizinle baş başayken olduğu tavır arasında ne gibi farklar var? Sizinle yalnız iken kendini daha mı rahat ifade ediyor? Kendi hakkında detay veriyor mu? Size yaklaşımı başka bir boyuta mı taşınıyor? Eğer cevabınız evet ise aranızda özel bir şeyler var demektir.



Kaynak Fotoğraflar: iStock




YORUMLAR

  • 0 Yorum