Ateşli bir seks hayatı için...

Seks hayatınızı canlanlandırmak istiyorsanız bu önerileri mutlaka dikkate alın. İşte ateşli bir seks hayatı için öneriler...

Ateşli bir seks hayatı için...
22 Ağustos 2019 - 11:33
Yatak odasında mutlu olmak çok önemlidir. Daha tutkulu bir seks hayatı istiyorsanız o halde partnerinizle direkt sevişmeye geçmeden önce bunları yapmaya özen gösterin. Seksin daha tutkulu hale gelmesi için ilk adım olarak partnerinizle birbirinizin gözlerinin içine bakın. Onu ne kadar istediğinizi gözlerinizle anlatmakla başlayabilirsiniz. Çok sıkcı ve yorucu bir gün geçirmiş olabilirsiniz. Yatağa geçmeden önce mutlaka rahatlamalısınız. Bütün negatif düşünceleri yatak odanızın dışında bırakmalısınız. Peki ateşli bir seks hayatının sırları nelerdir? İşte ateşli bir seks hayatı için öneriler... ,

Fantezilerinizi birbirinize anlatın



Partnerinizle birlikte fantezilerinizi birbirinize anlatın ve hoşlandığınız şeyleri yatak odanızda da uygulayın. Fantezi kurma konusunda kötü olduğunuzu düşünüyor ya da bundan çekiniyorsanız, tüm bu düşünceleri kafanızdan atın.



Birlikte duşa girin



Eşiniz sevişmek için enerjisinin olmadığını söylüyorsa, duşa girdiğinizde onu da çağırın.



Ön sevişmeyi uzatın



Erkeklerin ön sevişmeyi kısa tutup bir an önce sekse geçmek istedikleri doğru olabilir. Ancak seksi mutlu sonla bitirmek istiyorsanız, ön sevişmeyi atlamamanız gerekiyor. Ön sevişmeyi uzatan çiftler aynı anda orgazm olabiliyor.



Size dokunmasına izin verin



Eşinize, size nasıl dokunduğunda kendinizi iyi hissettiğinizi, hangi bölgelerinizden uyarıldığınızı söyleyin. 



Yatak odasında çıkın



Çoğu kadın sadece yatakta seks yapmak isteyebilir. Ancak bu vazgeçilmez kural, seks hayatınızı sıkıcı hale getirebilir. Koltukta, banyoda, mutfakta, evin yatak odası dışında pek çok alanında sevişmek, seks hayatını renklendirmenin en iyi yollarından biri.

YORUMLAR

  • 0 Yorum